fox euro mk2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
malavita
Puncte: 0

fox euro mk2

Mesaj de malavita »

imi puteti spune si mie cum se regleaza acest swinger?ce reprezinta pozitia 0,1 si 2?
am vazut ca se tensioneaza din ce in ce mai tare la diferite poziti
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

mihai florescu
pescar de competitie

Re: fox euro mk2

Mesaj de mihai florescu »

malavita scrie:imi puteti spune si mie cum se regleaza acest swinger?ce reprezinta pozitia 0,1 si 2?
am vazut ca se tensioneaza din ce in ce mai tare la diferite poziti
Modelul de swinger Fox Euro MK2 este prevazut cu doua sisteme tensionare a firului. Tensionare cu ajutorul greutatii culisante de 85 gr pozitionata pe tija si/sau tensionarea cu ajutorul unui resort care are 3 trepte.

malavita

Mesaj de malavita »

Chiar nu stie nimeni?

mrs

Mesaj de mrs »

malavita scrie:Chiar nu stie nimeni?
Ai o explicatie mai sus... Dupa mine modelul euro mk2 este cel mai complet swinger la ora actuala.<>
Poti tensiona firul cu ajutorul greutatii care culiseaza pe tija swingerului. Atunci cand pescuiesti plantat pe distante mari si foarte mari ai posibilitatea de a aplica o tensine suplimentara asupra firului mutand pozitia resortului la 1, 2 sau 3 (dupa caz)... Acest sistem te ajuta sa observi mai repede trasaturile (drop - back sau pe inainte) atunci cand pescuiesti pe distante mari sau foarte mari.

malavita

Mesaj de malavita »

Pai si daca pescuiesc normal,intre 70_120 metri,pe care pozitie al tin?

mrs

Mesaj de mrs »

Eu zic ca pozitia resortului sa fie "nula'' (adica prima inainte de 1) si folosesti greutatea care culiseaza pe tija pt a aplica tensiunea pe care o doresti.

darius123

Mesaj de darius123 »

mrs scrie:Eu zic ca pozitia resortului sa fie "nula'' (adica prima inainte de 1) si folosesti greutatea care culiseaza pe tija pt a aplica tensiunea pe care o doresti.
Din cate cred eu nu prea este obligatorie aceasta tensionare suplimentara. Am pescuit cu modelul clasic Fox Mk2 in toate conditile, chiar si plantat la distante mari si nu am avut nici un fel de problema.
Eu as cumpara modelul Fox Mk3 LTD Purple, iesi mai ieftin decat Fox Euro Mk2 si ai varianta limited edition :)

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Salut eu pescuiesc plantat și la 500m cu fir textil și plumb de 300g fără euroswinger nu cred că aș reuși să întind firul

mrs

Mesaj de mrs »

La 500 m nu am pescuit pana acum... mi se pare o distanta extrema. Am pescuit la distante intre 200 - 300m si pot spune ca am avut nevoie de tensionare suplimentara. In anumite conditii meteo chiar ai nevoie de acea tensionare pt a intinde corspunzator un fir de 0,36 pe o distanta de aprox 300m.
Nu stiu daca mk3 ar fi facut acelasi lucru, tinand cont ca nu are acea tensionare pe arc... la mk3 greutatea care culiseaza pe tija este putin mai usoara (cam 50gr.).

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

mrs scrie:La 500 m nu am pescuit pana acum... mi se pare o distanta extrema. Am pescuit la distante intre 200 - 300m si pot spune ca am avut nevoie de tensionare suplimentara. In anumite conditii meteo chiar ai nevoie de acea tensionare pt a intinde corspunzator un fir de 0,36 pe o distanta de aprox 300m.
Nu stiu daca mk3 ar fi facut acelasi lucru, tinand cont ca nu are acea tensionare pe arc... la mk3 greutatea care culiseaza pe tija este putin mai usoara (cam 50gr.).
Pe Blasova aproape se ating cei 500 m...daca plantezi si spre celalalt mal...nu doar pe vechiul fir al albiei de demult...intr-adevar...foarte utile Euroswinger-ele! Chiar mai caut un set, ba, chiar doua, mai am si 2 - sper - viitori pescari...peste 5-6 ani...:)
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”