Despre chinezi, chinezisme si chinezarii !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

balan petrica
Puncte: 0

Re: shimano tribal xs1 vs mtx class

Mesaj de balan petrica »

MODERATOR,ne trezim si noi...asemenea comentarii nu au ce cauta aici.

Buna dimineata
topic limpezit
moderator

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

o sa primesti aceleasi raspunsuri ca la mtx14 vs velocity sau hakuyo vs shimano ! fix aceleasi !
vei afla ca hakuyo arunca mai departe insa totodata nu sunt la fel de frumoase si n-au finisajele shimano si ca sunt chinezarii...
shimano sunt frumoase si finisate si arunca foarte bine si ele si-ti ofera asa numita "placere in drill" pana-ti dai drumul in pantaloni cand mergi la pescuit insa nu arunca cat hakuyo si uneori ca sa prinzi pestele iti trebuie acei 10-15-20 de metri in plus, "ca sa ai cu cine"....
o sa afli ca ambele sunt greu de incarcat, ca logan sau mercedes, ca mai bine cea mai buna dacie decat cel mai prost audi, ca Mitranescu e personajul principal din filmul nominalizat la oscar "The Imitation Game" si ca e cam arongant in ultima perioada, ca in ardeal circula o noua gripa aviara care se manifesta prin alergie la hakuyo....
moderator daca tot te-ai trezit mai bine muti discutia pe topicul hakuyo vs shimano, e fix aceeasi discutie si nu cred ca merita topic separat.
mai luati si voi pauza de cateva zile cu subiectul asta mai oameni buni !!!

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

Produsele chinezesti sunt doar jeankuri pe piata europeana dar se gaseste cate unul care vrea profit pe spatele prostilor .ce este mI rau este ca se gasesc destui lingai atarnatori care canta in struna profitorilor.ma mir ca in anul 2015 exista piata pentru rebuturi si mai rau ca se pot compara produsele cu cele din west unde oameni cauta inovatie si profesionalism . In urmatori ani datorita voua nu vom mai avea produse de calitate ci doar chinezarii care sunt ieftine in china si aici sunt puse pe piedestral

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Da mai terminati odata cu "Shimano VS Hakuyo","Hakuyo sau Shimano" !!
Oricum, daca iti place o anumita lanseta, nimeni nu te poate convinge ca cealalta e mai buna ! :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei1982 scrie:Produsele chinezesti sunt doar jeankuri pe piata europeana dar se gaseste cate unul care vrea profit pe spatele prostilor .ce este mI rau este ca se gasesc destui lingai atarnatori care canta in struna profitorilor.ma mir ca in anul 2015 exista piata pentru rebuturi si mai rau ca se pot compara produsele cu cele din west unde oameni cauta inovatie si profesionalism . In urmatori ani datorita voua nu vom mai avea produse de calitate ci doar chinezarii care sunt ieftine in china si aici sunt puse pe piedestral
Concret, cu ce-l ajuta posatrea dumitale pe autorul topicului ? El intreaba de lansete, dumneata vorbesti de chinezarii ... si mi-e greu sa cred ca ai acasa numai lucruri din Occident.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

balan petrica scrie:ca pret sunt identice...
astept pareri pro si contra....
Chiar vrei sa compari mere cu pere :?: , adica o lanseta rapida vs una semirapida.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

carbocalm scrie:Dupa ce mi s-a inchis un topic .....
Ce topic ti-a fost inchis ? :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

:( Cel in care ceream pareri despre Daiwa Crosscast X(Daiwa sau Hakuyo).
Sper sa nu se considere off-topic raspunsul meu.
Mai bine imi stergi raspunsul ca sa nu incalc regulamentul oficial de postare.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

andrei1982 scrie:Produsele chinezesti sunt doar jeankuri pe piata europeana dar se gaseste cate unul care vrea profit pe spatele prostilor .ce este mI rau este ca se gasesc destui lingai atarnatori care canta in struna profitorilor.ma mir ca in anul 2015 exista piata pentru rebuturi si mai rau ca se pot compara produsele cu cele din west unde oameni cauta inovatie si profesionalism . In urmatori ani datorita voua nu vom mai avea produse de calitate ci doar chinezarii care sunt ieftine in china si aici sunt puse pe piedestral
bravo barosane, ai pus punctul pe y da' m-ai bagat un pic in ceata. ce inseamna jeank, ca la google translate imi recomanda ca limba creolă haitiană da' nu traduce nimic ? si ce inseamna west, ca nu toata lumea a studiat la sorbona ca matale?

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

carbocalm scrie::( Cel in care ceream pareri despre Daiwa Crosscast X(Daiwa sau Hakuyo).
Sper sa nu se considere off-topic raspunsul meu.
Mai bine imi stergi raspunsul ca sa nu incalc regulamentul oficial de postare.
nu e inchis, George facea arogante de moderator si tu ai pus botul !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”