Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Mugu
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Mugu »

Credeam ca "saptamana nebunilor" s-a incheiat acum 3 zile. Se pare ca ala a fost doar preambulul :D
Si cum what goes around comes around ... din toata inima, cu dragoste :lol:
Fişiere ataşate
Hakoyu.JPG
Hakoyu.JPG (209.54 KiB) Vizualizat de 1152 ori

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

:lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ marius vintila, sau cum te-o cheama
in primul rand te-as ruga sa-mi lasi anii in pace...nu te f-te grija pe tine cati am si ce-am facut cu ei
in al doilea rand, esti atat de alunecos, incat ii este greu cuiva sapoarte o discutie cu tine, fie ea despre mulinete, pentru ca daca vorbim de reclama, dai dovada de ingustime a mintii si atat...
lasa-l pe mitranescu sa vorbeasca linistit de produsele lui, fiindca e cel mai in masura s-o faca, iar tu vezi-ti de frustrarile tale venite din posesia de bani (oare ?) si lipsa unei gandiri demne de anii nostri
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Mugu scrie:Credeam ca "saptamana nebunilor" s-a incheiat acum 3 zile. Se pare ca ala a fost doar preambulul :D

:lol: :lol: :lol: Buna asta!

P.S. Dane, tu nu ma lua in seama, ia-l de mana pe Dong si dati-l in judecata pe Mugu pentru "defaimare"! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

:lol: cu markerul bre, ca zici ca esti miss peste cu banda aia

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Mugu scrie:Credeam ca "saptamana nebunilor" s-a incheiat acum 3 zile. Se pare ca ala a fost doar preambulul :D

:lol: :lol: :lol: Buna asta!

P.S. Dane, tu nu ma lua in seama, ia-l de mana pe Dong si dati-l in judecata pe Mugu pentru "defaimare"! :D
Crezi tu ca pe Mugu !
Dupa cum se vede razi cel mai tare pe traba asta, asa ca sa astepti langa cutia postala, ca vine citatia. :D

P.S. "HAMUYO" este varianta oficiala, utilizata de Borcan. :D

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

![/quote]
Am inteles, "in general" include si Lb. Romana?? :D[/quote]
Am inteles...in asta consta experienta ta de pescar....in a critica o persoana pentru detalii de-astea. In rest subiectul nu-i important, nu-i asa? Ai gasit de ce sa te legi, nu?Ca tine gandesc si manelistii... din nou o tine de caracterul care-ti lipseste.

Marius Vintila

cornelserbu scrie:@ marius vintila, sau cum te-o cheama
in primul rand te-as ruga sa-mi lasi anii in pace...nu te f-te grija pe tine cati am si ce-am facut cu ei
in al doilea rand, esti atat de alunecos, incat ii este greu cuiva sapoarte o discutie cu tine, fie ea despre mulinete, pentru ca daca vorbim de reclama, dai dovada de ingustime a mintii si atat...
lasa-l pe mitranescu sa vorbeasca linistit de produsele lui, fiindca e cel mai in masura s-o faca, iar tu vezi-ti de frustrarile tale venite din posesia de bani (oare ?) si lipsa unei gandiri demne de anii nostri

Poate ca sunt "alunecos", asta dovedeste inteligenta, nu ingustime a mintii. Da ai 60 de ani degeaba daca ai creierul spalat si esti "Mitranist". Asta tine de ingustimea mintii tale.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Marius Vintila scrie:!
Am inteles, "in general" include si Lb. Romana?? :D[/quote]
Am inteles...in asta consta experienta ta de pescar....in a critica o persoana pentru detalii de-astea. In rest subiectul nu-i important, nu-i asa? Ai gasit de ce sa te legi, nu?Ca tine gandesc si manelistii... din nou o tine de caracterul care-ti lipseste.[/quote]
Daca un agramat ca tine a ajuns sa faca justitie sociala...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marius Vintila

ionut72 scrie:
Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate.
Repet, din betie te mai trezesti, aici e caz clar de altceva!

Cat de "inteligent" sa fii sa postezi colectia asta de sofisme, aberatii si autocontradictii? Uite cam atat de. Parvenitism zici? I'auzi Osiris, cum te caracterizeaza amicul tau! :D :D
Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule
:lol: :lol: :lol:

Nepunand la socoteala violul gramaticii, fraza te caracterizeaza complet! 'Ceai ceva despre "parvenistism"? :D :D
PARVENITÍSM s. n. Tendința, dorința de a parveni (1) cu orice preț; situație de parvenit; mod de comportare, atitudine de parvenit. – Parvenit + suf. -ism....trebuie sa mai citesti si tu cate ceva...parerea mea

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”