Si cum what goes around comes around ... din toata inima, cu dragoste

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mugu scrie:Credeam ca "saptamana nebunilor" s-a incheiat acum 3 zile. Se pare ca ala a fost doar preambulul![]()
Crezi tu ca pe Mugu !ionut72 scrie:Mugu scrie:Credeam ca "saptamana nebunilor" s-a incheiat acum 3 zile. Se pare ca ala a fost doar preambulul![]()
![]()
![]()
Buna asta!
P.S. Dane, tu nu ma lua in seama, ia-l de mana pe Dong si dati-l in judecata pe Mugu pentru "defaimare"!
cornelserbu scrie:@ marius vintila, sau cum te-o cheama
in primul rand te-as ruga sa-mi lasi anii in pace...nu te f-te grija pe tine cati am si ce-am facut cu ei
in al doilea rand, esti atat de alunecos, incat ii este greu cuiva sapoarte o discutie cu tine, fie ea despre mulinete, pentru ca daca vorbim de reclama, dai dovada de ingustime a mintii si atat...
lasa-l pe mitranescu sa vorbeasca linistit de produsele lui, fiindca e cel mai in masura s-o faca, iar tu vezi-ti de frustrarile tale venite din posesia de bani (oare ?) si lipsa unei gandiri demne de anii nostri
Am inteles, "in general" include si Lb. Romana??Marius Vintila scrie:!
PARVENITÍSM s. n. Tendința, dorința de a parveni (1) cu orice preț; situație de parvenit; mod de comportare, atitudine de parvenit. – Parvenit + suf. -ism....trebuie sa mai citesti si tu cate ceva...parerea meaionut72 scrie:Repet, din betie te mai trezesti, aici e caz clar de altceva!Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate.
Cat de "inteligent" sa fii sa postezi colectia asta de sofisme, aberatii si autocontradictii? Uite cam atat de. Parvenitism zici? I'auzi Osiris, cum te caracterizeaza amicul tau!![]()
![]()
Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule![]()
![]()
![]()
Nepunand la socoteala violul gramaticii, fraza te caracterizeaza complet! 'Ceai ceva despre "parvenistism"?![]()