salut!
intentionez sa achizitionez acest sac de dormit, in combinatie cu patura Thermal Bedchair de la acelasi producator.
le-a folosit cineva?
raportul calitate pret pare in regula, desi e prezentat ca fiind un sac pentru 3 sezoane, ma gandesc ca la temperaturi mai scazute, daca pun patura peste, ar trebui sa fie ok.
astept opinii sau alte sugestii.
multumesc!
Eu am folosit sacul de dormit și mă consider mulțumit. Într-un concurs pe Tancabesti din luna aprilie am dormit doar în sort în el dar nu sunt foarte friguros. Dacă pui și pătură peste el eu zic ca e ok. Consider ca are un raport calitate/preț bun.
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
l-am vazut la un prieten si nu l-am auzit sa se planga de el.
intial avea un snubug model mai vechi si apoi a trecut la trakker.
in combinatie cu patura nu cred ca vei avea probleme dar te costa undeva in jurul a 550ron
cu mana pe inima recomand de la nash modelul frostbite+ sub zero iar prin faptul ca are mai multe straturi te poti 'juca' atat vara cand e cald si nu ai nevoie de tot sacul atat iarna cand noaptea temperaturile ajung la 0 grade cum vrei tu fara sa ai probleme.
am avut ambele modele, cel vechi si cel actual, si sunt foarte multumit de el. te costa cam 100ron extra dar iti spun ca ai inchis capitolul sac de dormit.
cristiand scrie:l-am vazut la un prieten si nu l-am auzit sa se planga de el.
intial avea un snubug model mai vechi si apoi a trecut la trakker.
in combinatie cu patura nu cred ca vei avea probleme dar te costa undeva in jurul a 550ron
cu mana pe inima recomand de la nash modelul frostbite+ sub zero iar prin faptul ca are mai multe straturi te poti 'juca' atat vara cand e cald si nu ai nevoie de tot sacul atat iarna cand noaptea temperaturile ajung la 0 grade cum vrei tu fara sa ai probleme.
am avut ambele modele, cel vechi si cel actual, si sunt foarte multumit de el. te costa cam 100ron extra dar iti spun ca ai inchis capitolul sac de dormit.
eu din cate inteleg din descrieri. Frostbite+ Sub 20 are mai multe straturi, nu Frostbite+ Sub Zero...
iar primul mentionat sare cu mult bugetul alocat
Salut,folosesc sacul de dormit big snooze + si patura termo de 3 ani de zile...daca ai un pat cu saltea si nu esti prea friguros cumpara fara sa stai pe ganduri...sacul este de o calitate f buna si patura la fel,eu pescuiesc din martie pana la sf lui noiembrie fara nici un fel de problema...conteaza f mult ce pat ai(f important sa ai saltea groasa la pat sa nu ti vina frigul de jos pentru ca se face condens...)
Recomand patul Cyprinus memory foam,am patul de cand am sacul si patura de la trakker si nu l as da pentru nimic...un pat in care pur si simplu dormi mai bine ca acasa...e cam 160 de lire in uk...spor la cumparaturi.
dyna scrie:Salut,folosesc sacul de dormit big snooze + si patura termo de 3 ani de zile...daca ai un pat cu saltea si nu esti prea friguros cumpara fara sa stai pe ganduri...sacul este de o calitate f buna si patura la fel,eu pescuiesc din martie pana la sf lui noiembrie fara nici un fel de problema...conteaza f mult ce pat ai(f important sa ai saltea groasa la pat sa nu ti vina frigul de jos pentru ca se face condens...)
salut,
am restbite x de la avid, nu cred ca o sa am probleme din punct de vedere al patului...
dyna scrie:Salut,folosesc sacul de dormit big snooze + si patura termo de 3 ani de zile...daca ai un pat cu saltea si nu esti prea friguros cumpara fara sa stai pe ganduri...sacul este de o calitate f buna si patura la fel,eu pescuiesc din martie pana la sf lui noiembrie fara nici un fel de problema...conteaza f mult ce pat ai(f important sa ai saltea groasa la pat sa nu ti vina frigul de jos pentru ca se face condens...)
salut,
am restbite x de la avid, nu cred ca o sa am probleme din punct de vedere al patului...