Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Oare exista in Europa un lac cu peste 1000 de bucati intre 6-25 kg care sa nu fie a luiVlad Tepes?Saky scrie:@ Iohaniohann scrie:in aproximativ 10 zile urmeaza o noua transa de populari astfel:
2 tone 6-8kg
4 tone 8-10kg
5 tone 10-25kg
2 tone 6-8kg = 285 pesti cu media 7, pret aproxivativ 7 e/kg = 14000 euro
4 tone 8-10kg = 444 pesti cu media 9 kg,pret aproximativ 10 e/kg = 40000 euro
5 tone 10-25kg = 333 de pesti cu media 15 kg,pret minim 25 e/kg = 125000 euro
cine va prostit cu oferta asta ?sper ca n-ati dat si un avans de vre-o 10000 euro?
1060 de crapi intre 6 si 25 kg nu gasesti niciunde in Europa !
in ultimii 5 ani am asistat la golirea a zeci de lacuri si baraje de la 1 la 300 h, daca va spunea ca
5 tone 6-8 kg,4 tone 8-10 kg si 2 tone 10-25 kg, era mai credibil ! in orice ferma sau lac intotdeauna pestii mici sant mai multi si pestii mari mai putini !
nu inteleg cu v-au chemat la balta respectiva fara sa va spuna ca a inghetat ?cantitatea asta de peste nu se scoate in 2 ore, numai sa cantaresti si sa bagi in bazine 1060 de crapi bucata cu bucata i-ti ia 3 zile! ca sa transporti 11 tone de crap mare ai nevoie de un TIR cu 10 bazine de 2000 litri fiecare,balta respectiva trebuia sa fie deja golita in proportie de 90% si toti pesti pus pe parcari, recoltarile de toamna incep la inceputul lui Noiembrie!!!
Deci,atentie mare sa nu fie Vlad Tepes !!![]()
ps
Nae stie ce vorbeste !! i-am trimis cateva tone de crap si intodeauna am tinut legatura prin telefon din ziua comenzi si pana la livrare !!!!
Sanatate si virtute !
Nu cred Max, s-ar putea ca luni sa fie balta ,, inghetata''Alexandru Mihai scrie:Azi au fost aduse 210 bucati, cantitate 2200 kg.
Urmeaza luni inca 9000 de kg.
Ala de 20 kg are vre-un nume?iohann scrie:Suntem pe drum cu primul transport.in aproximativ cinci ore ajungem la balta.cine vrea sa asiste, e binevoit. Peștii sunt cu greutăți cuprinse intre 7-20kg
Da Cristi, au plecat dintr-un loc unde nu mai aveau nici un viitor decat ca piese de muzeu si au ajuns intr-un loc unde vor bucura multi pescari c&r.andronic cristian scrie:Stii de unde au plecat pestii astia Claudiu?
Foarte frumos spus.claudiupascu scrie:Da Cristi, au plecat dintr-un loc unde nu mai aveau nici un viitor decat ca piese de muzeu si au ajuns intr-un loc unde vor bucura multi pescari c&r.andronic cristian scrie:Stii de unde au plecat pestii astia Claudiu?