Un colt de rai - Bulzesti

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de PallBogdan »

Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...

venom

Re: Un colt de rai - Bulzesti

Mesaj de venom »

PallBogdan scrie:Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...
Fir intins !
Si eu tot la fel speram ,dar la cum arata balta si daca se mai si modifica taxele ,cred ca o sa ma reorientez...

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

venom scrie:
PallBogdan scrie:Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...
Fir intins !
Si eu tot la fel speram ,dar la cum arata balta si daca se mai si modifica taxele ,cred ca o sa ma reorientez...
Fata de alta balta, din acelasi judet, taxa este chiar mai mica :))

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Allen Besnovich scrie:
venom scrie:
Fir intins !
Fata de alta balta, din acelasi judet, taxa este chiar mai mica :))
Taxa ca taxa...dar macar sa ne putem bucura de banii luati...

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

Digital scrie:
blackside81 scrie:Am revenit si cu o poza cu pestele.
:wink:
Stima
salut

cat a fost taxa pe 12h?
A bad days fishing is better than a good day at work...

venom

Mesaj de venom »

Allen Besnovich scrie:Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.
Nici pe mijloc nu mai ai voie sa cobori cu masina .

blackside81

Mesaj de blackside81 »

florinalin scrie:
Digital scrie:
blackside81 scrie:Am revenit si cu o poza cu pestele.
:wink:
Stima
salut

cat a fost taxa pe 12h?
Taxa a fost tot ca anul trecut: 35 lei ziua si 50 lei noaptea dar vroiau sa o schimbe la 50 ziua si 80 noaptea cu posibilitatea pastrarii unui crap maxim 3 kg. Taxa eu zic ca este acceptabila iar in zona noastra a Olteniei nu cred sa mai fie o balta cu o populatie de pesti bogata (cel putin eu nu cunosc alta balta). Anul trecut in cele 6-7 partide pe aceasta balta am reusit sa scoatem niste exemplare destul de frumoase cel mai mic avand 5 kg iar cel mai mare 11,700 kg.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

venom scrie:
Allen Besnovich scrie:Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.
Asta nu o cred :mrgreen:

ovideli

Mesaj de ovideli »

venom scrie:
de unde ai mai scos-o si pe asta?, nici eu nu te cred, poate numai daca ai vrut sa intri dupa ploaie
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”