Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Fir intins !PallBogdan scrie:Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...
Fata de alta balta, din acelasi judet, taxa este chiar mai micavenom scrie:Fir intins !PallBogdan scrie:Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...
Si eu tot la fel speram ,dar la cum arata balta si daca se mai si modifica taxele ,cred ca o sa ma reorientez...
Taxa ca taxa...dar macar sa ne putem bucura de banii luati...Allen Besnovich scrie:Fata de alta balta, din acelasi judet, taxa este chiar mai micavenom scrie:Fir intins !PallBogdan scrie:Trist... Sper sa apuc sa ma bucur si eu de cativa crapusori anul asta pe acolo...
Si eu tot la fel speram ,dar la cum arata balta si daca se mai si modifica taxele ,cred ca o sa ma reorientez...)
salutDigital scrie:blackside81 scrie:Am revenit si cu o poza cu pestele.![]()
Stima
Nici pe mijloc nu mai ai voie sa cobori cu masina .Allen Besnovich scrie:Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.
Taxa a fost tot ca anul trecut: 35 lei ziua si 50 lei noaptea dar vroiau sa o schimbe la 50 ziua si 80 noaptea cu posibilitatea pastrarii unui crap maxim 3 kg. Taxa eu zic ca este acceptabila iar in zona noastra a Olteniei nu cred sa mai fie o balta cu o populatie de pesti bogata (cel putin eu nu cunosc alta balta). Anul trecut in cele 6-7 partide pe aceasta balta am reusit sa scoatem niste exemplare destul de frumoase cel mai mic avand 5 kg iar cel mai mare 11,700 kg.florinalin scrie:salutDigital scrie:blackside81 scrie:Am revenit si cu o poza cu pestele.![]()
Stima
cat a fost taxa pe 12h?
Asta nu o credvenom scrie:Nici pe mijloc nu mai ai voie sa cobori cu masina .Allen Besnovich scrie:Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.
de unde ai mai scos-o si pe asta?, nici eu nu te cred, poate numai daca ai vrut sa intri dupa ploaievenom scrie:Nici pe mijloc nu mai ai voie sa cobori cu masina .Allen Besnovich scrie:Anul trecut, am avut partide frumoase aici. Singurul lucru care nu-mi place, si care in opinia mea este un mare dezavantaj, este faptul ca daca nu pescuiesti pe mijloc, adica pe locurile de la intrare, este un chin sa cari bagajele in orice alt loc. Ar trebui gasita o solutie cumva, sa faca un drum pe sus, sa ai acces mai usor cu masina, macar pentru a descarca, apoi dusa in parcare.