Sal.Are cineva acest cort ma intereseaza cateva detail.Ma intereseaza daca materialul din care este facut este gros si cauciucat pe interior si barile de sustinere ce grosime au si daca sunt din aluminiu .Si alte pareri sunt binevenite. http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=215
Salut ce pot spune despre acest cort vazut pe viu o singura data( sincer si eu intentionez sa-l achizitionez), e un cort mai mult decat ok poate fii comparat si cu alte corturi mai "celebre" referitor la calitatea materialelor folosite podeaua e detasabila, iar barele de sustinere sunt din aluminiu de 16 mm, si sunt din 3 bucati.Practic singuru neajuns il vad la lungimea de transport de 1,7m, inaltimea lui fiind mai mult decat ok pentru a rezista unori intemperii pe malu apei.
P.S.Am un singur produs momentan de la anaconda si anume rucsacul klimber extra larg de care sunt foarte multumit.
Detin eu acest model si pot spune sincer ca este super cort barile de ranforsare nu stiu din ce metal este dar are propietati aproape de otel iar foaia de cort are densitatea cea mai mare de la Anaconda.
AND1 scrie:Materialul folosit este acelasi la care cei de la Trakker ii spun Aquatex.
Oare? Cica ar fi din Material: 100% polyester, with a water-resistant coating. Nu stiu cum e cortul asta dar stiu ca Aquatex mai aveau cei de la Chub intr-o vreme si-i zicea Climatex. In rest polyester de toate felurile