Vand 4 lansete Fox Warrior Elite 3,90 m / 3,25 lb, inele Fox Silk (50, 40, 30, 20, 16, 16 mm), plumbaj recomandat pentru aruncar 112g. Sunt folosite in jur de 10 partide (dintre care doar 2 au fost la aruncat din mana, restul au fost la plantat). Sunt foarte bine intretinute fara zgarieturi, lovituri sau alte urme. Fiecare lanseta are husa de protectie din panza. Distanta maxima la care s-a lansat a fost de 120 - 130 m. Le vand pentru ca nu "imi sunt pe mana", sunt prea lungi pentru mine, ma impac mult, mult mai bine cu cele de 3,60 m (fapt pentru care mi-am cumparat Chub Outcast 3,60 / 3,5 lb). Bonus o a cincea lanseta care are la tronsonul de varf (exact la mufare) lacul sarit - nu este crapat materialul, este doar lacul sarit.
Pret pentru tot setul de lansete 1 600 lei (pretul in magazin, noi, este in jur de 570 lei / buc).
Husa este din cordura foarte rezistenta si impermeabila. Este pentru lansete de 3,90 m, 4 echipate cu mulinete + 4 fara mulinete. Suplimentar mai are 2 "buzunare" mari pe toata lungimea ei care se inchid cu fermoare. Lansetele echipate sunt protejate pe lungimea de la mulineta la varf cu burete imbracat in material textil si care se inchide cu Velcro in 3 puncte.
Pret pentru husa 300 lei.
Pret pentru setul de lansete + husa: 1 800 lei.
Telefon: 0753 083 940.
http://www.fishnet.hu/product.php?id_product=374