Felicitari!!! Al doilea premiu castigat. La primul concurs tot Andrei a castigatandrei0001 scrie:1. "Sometimes just being there is enough"
2. Cu Sticky baits
3. Rods tee si Career tee

Felicitari!!! Al doilea premiu castigat. La primul concurs tot Andrei a castigatandrei0001 scrie:1. "Sometimes just being there is enough"
2. Cu Sticky baits
3. Rods tee si Career tee
Imi cer scuze, a fost o greseala de scriere. Dar cum nu sunt carcotas de fel, motto ul corect este cel fara doi de i, iar Andrei din Ploiesti a castigat premiul.darius123 scrie:Sunt curios care varianta este castigatoare: ,,beiing ''(cum este scris pe pagina de facebook), sau ,,being''(cum este corect gramatical)
asta e si ideeaflorin pocris scrie:cam multe intrebari,si cam greute,pentru un premiu...
andrei0001 scrie:Va multumesc mult ! Stiu ca suna un pic ciudat si improbabil dar va rog sa ma credeti ca ieri ma uitam pe site-ul BigPeste la aceasta geaca. Am vazut-o in pozele cu popularea de la Hermes Peris, o purta un domn de acolo.
Inca o data va multumesc !
Sunt trei intrebari, iar tocmai pentru ca dorim sa fie cautate un pic raspunsurile la intrebari si a nu mai primi rasp in 15 secunde am alea sa le facem mai greu de gasit. Totodata in aceasta seara am oferit o geaca de 288 ron, nu crezi ca este mai echitabil sa cauti un pic mai mult pt ea?florin pocris scrie:cam multe intrebari,si cam greute,pentru un premiu...
florin pocris scrie:ba da,dar consider ca si ora 20:00 este mai nepotrivita.Eu la ora aia sunt pe drum spre casa,de la munca si practic mi-e imposibil sa raspund si sa particip la concurs.Poate mai sunt destui la fel ca mine.
V-ati gandit sa mutati concursul mai tarziu?