Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de Florentin Iuga »

De acord cu tine Val. Eu sunt de acord dar stii care a fost motivatia care mi-a fost data pentru impartirea pe sectoare? Nu ca ar avea valori diferite, ca nu au, ci ca sa concureze fiecare cu mai putine echipe. :?
n.b. Nu e opera mea, nu ma (ne)cinsteste pe mine!
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@claudiu cosma

Pai la Lates ai pescuit singur de la inceput pana la sfarsit si nu ai abandonat si la Tancabesti vi stiind ca nu mai ai nici o sansa sa te califici. Bravo !!!
Valentin Dumitru

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Florentin fa ceva cu sectoarele astea ca nu cred ca ai echilibrat balta in nici un caz. Sti cum e asta...... na, daca nu ati vrut balta fara sectoare, stati ca va fac eu sectoare.
Valentin Dumitru

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Florentin Iuga scrie:De acord cu tine Val. Eu sunt de acord dar stii care a fost motivatia care mi-a fost data pentru impartirea pe sectoare? Nu ca ar avea valori diferite, ca nu au, ci ca sa concureze fiecare cu mai putine echipe. :?
n.b. Nu e opera mea, nu ma (ne)cinsteste pe mine!
Ok Florentine , am inteles ratiunea . Mai departe nu e treaba mea , doar vroiam sa fiu sigur ca intelegi ce faci , iar raspunsul tau este super OK . Imi cer scuze de intrebare .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Directiile de pescuit (acei faimosi 8 metrii) trebuie sa fie stabilite inainte de tragerea la sorti. Altfel sigur o sa apara discutii/contestatii.

Creda ca stiti la ce ma refer, sa spunem (deocamdata) directiile pentru Vaci 0, Gorgan, Vernescu, Ponton 0, Ponton 4, Dinamo, Stanga scaldatoare...

Una e sa pescuiesti "in fata" si alta e (in functie de loc) stanga sau dreapta. De aceea consider ca directiile de pescuit trebuiesc definite clar, inainte de tragerea la sorti !!!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Poate se gaseste o solutie si dispare Bradu(fara peste si greu de pescuit). O posibila solutie ar fi Stanga Planet.
C. S. PELICANUL

Florentin Iuga

ulvan scrie:Poate se gaseste o solutie si dispare Bradu(fara peste si greu de pescuit). O posibila solutie ar fi Stanga Planet.
Faci misto? :D L-am sunat pe Parfene si nu e de acord cu tine. E a doua tura consecutiv la Bradu si prinde si peste.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Asa e! M-am apucat de misto-uri!
Am inceput la Lates, cand nu s-a punctat tenul pescuind pe apa de 1 metru si la 40 de grade,cand m-am apucat sa fac galagie ca nu s-au anuntat premii in bani pentru castigatori la inceputul concursului, la Darvari cand nu am avut doctor la dispozitie si daca plecam nu mai aveam voie sa reintru in stand, la Hobaia cand nu s-a punctat tenul, dar am pescuit in 8 metri in timp ce pe alta balta se aplica altfel acelasi regulament, la Energofish cand am ridicat premiile si ne-au anuntat ca trebuie sa scadem din valoarea lor 31% adaosul comercial al distribuitorului, m-am apucat de mistouri cand s-a scris aici ca se vor consulta cele 24 de echipe calificate daca se puncteaza tenul sau nu in termen de 48 de ore de la terminarea Etapei de la Lates.
Si am mai cel mai mare misto: se puncteaza tenul pe cea mai tare balta de crap din Romania(aruncat din mana, ca la plantat e Sarulestiul), in timp ce in Franta nu se stie cat si daca e ten.
Ce misto ar fi niste culoare de 8 metri in care sa nu se prinda nimic nici la etapa asta!
Mult succes la organizare!

P.S. Am invatat de la Tengo cu ceva timp in urma care e faza cu tenul, lucru pentru care ai multumesc inca odata.
C. S. PELICANUL

Florentin Iuga

Un raspuns prea complicat si fara obiect pentru o intrebare atat de simpla. Nu sunt eu vinovat de toate nenorocirile prin care ai trecut si nu vad ce cauta tenul in discutie, in special ca inteleg ca te avantajeaza (teoretic :wink: ). Sau daca tot ai adus vorba, baga-l in ecuatie si la Bradu.

p.s. vezi ca lui Mircica nu prea i-a iesit "faza" pe Tancabesti.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

ulvan scrie:Asa e! M-am apucat de misto-uri!
cand m-am apucat sa fac galagie ca nu s-au anuntat premii in bani pentru castigatori la inceputul concursului
Razvan iti mai explic odata cu premiile, cu toate ca as fi pus pariu ca intelegi din prima, nu-i problema iti mai zic odata. Am explicat si la premiere de ce nu se stia de la inceput valoarea premiilor, nu stiu cum au facut ceilalti organizatori dar noi am stiut abia cand s-a terminat concursul cati bani au ramas. Deoarece s-au cheltuit pentru organizare si in timpul concursului (apa, bere, benzina generator, etc.). La sfarsit am tras linie, au ramas 4300 ron, am mai pus noi 200 ron si am dat premiile. Banuiesc ca de data asta intelegi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”