n.b. Nu e opera mea, nu ma (ne)cinsteste pe mine!
Moderator: gor965
Ok Florentine , am inteles ratiunea . Mai departe nu e treaba mea , doar vroiam sa fiu sigur ca intelegi ce faci , iar raspunsul tau este super OK . Imi cer scuze de intrebare .Florentin Iuga scrie:De acord cu tine Val. Eu sunt de acord dar stii care a fost motivatia care mi-a fost data pentru impartirea pe sectoare? Nu ca ar avea valori diferite, ca nu au, ci ca sa concureze fiecare cu mai putine echipe.![]()
n.b. Nu e opera mea, nu ma (ne)cinsteste pe mine!
Faci misto?ulvan scrie:Poate se gaseste o solutie si dispare Bradu(fara peste si greu de pescuit). O posibila solutie ar fi Stanga Planet.
Razvan iti mai explic odata cu premiile, cu toate ca as fi pus pariu ca intelegi din prima, nu-i problema iti mai zic odata. Am explicat si la premiere de ce nu se stia de la inceput valoarea premiilor, nu stiu cum au facut ceilalti organizatori dar noi am stiut abia cand s-a terminat concursul cati bani au ramas. Deoarece s-au cheltuit pentru organizare si in timpul concursului (apa, bere, benzina generator, etc.). La sfarsit am tras linie, au ramas 4300 ron, am mai pus noi 200 ron si am dat premiile. Banuiesc ca de data asta intelegi.ulvan scrie:Asa e! M-am apucat de misto-uri!
cand m-am apucat sa fac galagie ca nu s-au anuntat premii in bani pentru castigatori la inceputul concursului