Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Buhac

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de Buhac »

Cristi nu vreau decat sa dau o mana de ajutor unor colegi de club care nu au momentan posibilitatea sa achite taxa.
Ma mir ca DOMNUL PRESEDINTE MARINITA SI MANAGERUL nu au gasit soluti sa achite din partea CLUBULUI CARP ZONE si pentru ei mai ales ca au si calitatea de organizatori.
Dar aici e vorba de strategia unui CLUB .Despre strategie la noi sa discitat o iarna intreaga.
Eu nu am crezut ca din clubul vostru nu opriti o echipa acasa care se califica la Tancabesti si fara sa participe la Lates.Drept dovada TATA NITU nu a punctat la Lates si participa Tancabesti .Tot respectul pentru TATA NITU care de la Lates a venit la Tancabesti.
Despre stategia clubului vostru vad ca e trasa la indigo cu a noastra.[ nu ma intereseaza decat de mine] :mrgreen:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bravo Costica, frumos gest ! George si cu Iulian merita in echipa nationala, sa isi joace sansa pana la cap !
In alta ordine de idei, poate gasiti o varianta sa participe si Cristi Rudeanu, are un rezultat bun obtinut si m-ai sunt 2 manse, deci sunt sanse bunicele....Si nu inteleg de ce sa vina echipe care nu m-ai au nicio sansa, vin doar din respect...sau ca sa castige un ban(sau ceva nada !) de la cei care au sanse si le cer "ajutorul"..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Costica Buhac

Sincer iti spun, una din marile probleme ale carpfishing-ului romanesc este ca avem un numar exagerat de mare de strategi raportat la numarul de pescari.

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Care sunt echipele care nu mai au sanse daca ocupa in ultimile doua etape
de doua ori locul 1?
Eu ii apreciez pe cei care participa pana la capat.Urmatoarea etapa este Tancabestiul si mai ales ca este organizata de CARP ZONE unde se puncteaza si TENGO nu vad pe cineva care nu vrea sa participe pentru modesta suma....
Vladut eu am auzit astazi ca a avut CRISTI oferta de la o echipa chiar de la Brasov sa participe in locul lor cu conditia sa le dea cele doua taxe de 500 lei care le platise baieti in primele doua etape inainte de Lates.
Pentru ultima etapa cred ca o sa am posibilitatea sa particip si eu de pe locul 37.
Pana acum Brasoveni au demonstrat ca sunt buni pescari dar au si MANAGER DE NOTA + 10
Sper ca la anul calificarile se vor tine pe CLUBURI.
GESTUL nu stiu daca se va finaliza ca la banci a fost inchis ,iar cu FLORENTIN nu am putut lua legatura.TERMENUL SA INCHEIAT. Si dupa cate il cunosc pe FLORENTIN nu cred ca va face vreo derogare pentru PRIETENI lui George si IULIAN.
Cipica daca vrea poate sa puna PORUMBUL la inmuiat si sa faca bile .
Daca nu vor fi doritori din cei 6 care au cazut la LATES ,CRISTI va putea participa si atunci nimeni nu va mai avea de ce sa fie suparat :lol:

Buhac

Mesaj de Buhac »

Cristi
Ai dreptate dar a voastra a fost cea mai TARE.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

O solutie ptr crearea sectoarelor ar fi si balizarea. Este de munca, dar rezultatele vor fi pe masura. Cum ? In dreptul fiecarui stand, stabilesti directia de pescuit, apoi, la 150 de metri in fata, vei pune 2 balize care vor delimita culoarul. Intre balize pot fi 8 metri, 12 sau cat vrei tu, numai sa fie la toti egal ! In modul acesta si arbitrii vor avea o sarcina usoara, va fi mult mai usor de urmarit daca plumbul pica pe culoarul legal ! :wink: Ce parere ai ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristian Rudeanu

Pana miercuri seara, sau mai bine joi dimineata, este timp sa aflam ce se intampla cu locul ramas liber. Organizatorii acestor calificari au multe calitati, iar operativitatea este una dintre ele ... :D

Buhac

Mesaj de Buhac »

Lista sa inchis 24 de echipe au achitat taxa.
Sa aveti fire intinse si mulinete incinse.

Cristian Rudeanu

Sa fie cum zici Costica, dar care este cea de a douazecisipatra echipa nu ne spui si noua ?

Buhac

Mesaj de Buhac »

PENTRU CA TERMENUL DE ACHITARE A TAXEI A FOST IERI SEARA SI NU AM MAI AVUT CUM SA DEPUN BANI GEORGE SI IULIAN NU SUNT SIGUR.
CRED CA CIPICA.
ORICUM CARP ZONE AU ARATAT CA ODATA ERAU UNITI :(

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”