jugarucristian scrie:Cumperi un spod mtx 14, ii dai inelele jos, mai cumperi un cap de minciog,ceva poxipol si voilà....ai cel mai smecher minciog de pe piata )
In plaja de pret 150-300 gasesti destule, zic eu destul de bune. La 500 gasesti un Sonik,bijuterie,dar daca tot s-a deschis acest topic si pentru ca sunt pasionat de inventiile Prologic,nu stiu daca ati aflat despre noul model lansat la jumatatea lui februarie 2015 si care se gaseste si la noi :
cristian505ro scrie: pentru ca sunt pasionat de inventiile Prologic,nu stiu daca ati aflat despre noul model lansat la jumatatea lui februarie 2015 si care se gaseste si la noi :
cristian505ro scrie: pentru ca sunt pasionat de inventiile Prologic,nu stiu daca ati aflat despre noul model lansat la jumatatea lui februarie 2015 si care se gaseste si la noi :
Dupa cum arata, lungime/ bloc central incastrat si cum il sustine cu o mana la mijloc, perceptia mea (subiectiva) e ca numai rigid nu este.
Asa este, in video este prezentata una din cele 2 variante( de lungime ) din 2 bucati care nici eu nu cred ca sunt rigide. Ei le folosesc pt. zig. Dar se poate folosi si cu o singura bucata care normal ar trebui sa fie rigid. Eu l-am prezentat doar ca noutate cum am spus. Personal am in permanenta 2 mincioguri rigide pe mal ( de 7 ani) care au costat atunci cam 200 lei/buc.
Dupa cum arata, lungime/ bloc central incastrat si cum il sustine cu o mana la mijloc, perceptia mea (subiectiva) e ca numai rigid nu este.
Asa este, in video este prezentata una din cele 2 variante( de lungime ) din 2 bucati care nici eu nu cred ca sunt rigide. Ei le folosesc pt. zig. Dar se poate folosi si cu o singura bucata care normal ar trebui sa fie rigid. Eu l-am prezentat doar ca noutate cum am spus. Personal am in permanenta 2 mincioguri rigide pe mal ( de 7 ani) care au costat atunci cam 200 lei/buc.
Nu mai spun ca arata ca dracu' cu trompeta/vuvuzea in varf.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide) Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.
Nu mai spun ca arata ca dracu' cu trompeta/vuvuzea in varf.[/quote]
Ma abtin de la aprecieri pana nu il testez.Am avutt multe articole Prologic pe mana si cam stiu ce fac.
Repet l-am postat ca o noutate,iar ca pret e acceptabil daca se comporta bine.
Daca stam sa ne uitam fiecare producator ce lanseaza la fiecare inceput de an, Prologic sunt cam in frunte! Sa nu mai vorbim de multe articole patentate de ei! Destepti baietii...!