SHIMANO MGS XSA

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

serrano007
Puncte: 0

Re: SHIMANO MGS XSA

Mesaj de serrano007 »

Buna seara. Da asa este Allen ... Multumesc pentru sfat. Merg pe o pista cu Govo poate reuseste sa plaseze o comanda la Shimano si sa rezolv.
Cu stima

msimarian

Mesaj de msimarian »

La fel am patit si eu cu doua bucati, tot Shimano Aerotechnium Mgs XSA, cumparate de pe forum cu aproximativ doua luni in urma, despre care vanzatorul mi-a spus ca sunt in regula, fara jocuri sau uzura accentuata.Datorita rontaitului care se auzea si a rularii greoaie am dus mulinetele la un atelier pentru a fi curatate si gresate.Dupa ce au fost desfacute,omul mi-a spus ca asa uzura nu a vazut nici la o chinezarie de 50 de lei.Am incercat sa comand piesele (pinion gear si drive gear) la Shimano dar datorita faptului ca mulinetele nu se mai fabrica de ceva vreme nu mai sunt piese de schimb pentru ele.Asa ca, daca stie cineva vreo posibilitate de a le repara il rog sa-mi spuna si mie, daca nu, asta e, nu-i prost cine maninca sapte paini, e prost cine le da!!!! :mrgreen:

florian

Mesaj de florian »

mrs

Mesaj de mrs »

Mda, piesa pare a fi facut dintr-un aliaj de aluminiu eloxat (nu este un material foarte rezistent).
Eu as fi preferat ca aceste pinioane sa fie confectionate din bronz (mult mai rezistent decat orice aliaj de aluminiu).

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

mrs scrie:Mda, piesa pare a fi facut dintr-un aliaj de aluminiu eloxat (nu este un material foarte rezistent).
Eu as fi preferat ca aceste pinioane sa fie confectionate din bronz (mult mai rezistent decat orice aliaj de aluminiu).
pai da , dar nu mai avea 445 gr... :wink:
catch&release

mrs

Mesaj de mrs »

Ungureanu Bogdan scrie:
mrs scrie:Mda, piesa pare a fi facut dintr-un aliaj de aluminiu eloxat (nu este un material foarte rezistent).
pai da , dar nu mai avea 445 gr... :wink:
CORECT

serrano007

Mesaj de serrano007 »

cred ca am cumparat de la aceeasi persoana eu 1 buc si tu 2 buc....
repet mai am 2 bucati si seful meu are 6 buc... care merg impecabil de vreo 2 ani si sunt luate tot second , deci...

serrano007

Mesaj de serrano007 »

http://fish.shimano-eu.com/media/fishin ... 902481.pdf
conform schitei una din piese 11975 este comuna la ambele mulinete

msimarian

Mesaj de msimarian »

Pai atunci de ce sa ne mai ascundem dupa cires, sa dam cartile pe fata:cele doua mulinete au fost cumparate de la userul George Tite! Tu de la cine le-ai luat?

serrano007

Mesaj de serrano007 »

oricum nu se va intampla nimic....asa este acelasi vanzator

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”