Moderator: Stefan B
si cine suporta costul standului "nu"??balan petrica scrie:eu unul sunt de acord cu mai multe echipe.dar sa fie un stand da si unul nu....asta e parerea mea....
osc1or scrie:si cine suporta costul standului "nu"??balan petrica scrie:eu unul sunt de acord cu mai multe echipe.dar sa fie un stand da si unul nu....asta e parerea mea....
ok,am inteles...era doar o idee .....spun asta pentru ca la primul amical nu prea ne-a plecut la multi din cei 16 care am fost asezarea pe balta.adica 12 in dreapta si 4 in stanga pe apa mica.iar din cei 12 ,uni au avut locuri libere intre ei,alti nu.....iar pontonul 1 si 2 care nu au fost in concurs,au avut pescari la placere pe ele,dar in partea stanga ,capetele nu au mai avut pescari la placere....a fost un mic haos.....nu e numai parerea mea,doar ca altii nu au avut curaj sa o spuna poate....incercam sa fie cat mai echilibrat totul....asta a fost singura intentie....ca si la ultimul amical,capetele au fost net avantajate....si sa vazut si rezultatul.....sper sa nu fie cu suparare pentru nimeni...Stefan B scrie:osc1or scrie:si cine suporta costul standului "nu"??balan petrica scrie:eu unul sunt de acord cu mai multe echipe.dar sa fie un stand da si unul nu....asta e parerea mea....
Exact .....
Daca fac un mic calcul s-ar putea sa nu mai fie atatea echipe inscrise ....in varianta ...un ponton da, unul ba ....
De fapt, poate fiecare sa-si faca un calcul ...doar e transparenta maxima ....la aceste amicale. Se adauga 110 lei direct la taxa ....
salut. ti-ai propus sa ajungi la 10.000 de mesaje anul asta?osc1or scrie:si cine suporta costul standului "nu"??balan petrica scrie:eu unul sunt de acord cu mai multe echipe.dar sa fie un stand da si unul nu....asta e parerea mea....
balan petrica scrie:salut. ti-ai propus sa ajungi la 10.000 de mesaje anul asta?osc1or scrie:si cine suporta costul standului "nu"??balan petrica scrie:eu unul sunt de acord cu mai multe echipe.dar sa fie un stand da si unul nu....asta e parerea mea....![]()
p.s. era o gluma,sper sa nu te superi
ok,am inteles...era doar o idee .....spun asta pentru ca la primul amical nu prea ne-a plecut la multi din cei 16 care am fost asezarea pe balta.adica 12 in dreapta si 4 in stanga pe apa mica.iar din cei 12 ,uni au avut locuri libere intre ei,alti nu.....iar pontonul 1 si 2 care nu au fost in concurs,au avut pescari la placere pe ele,dar in partea stanga ,capetele nu au mai avut pescari la placere....a fost un mic haos.....nu e numai parerea mea,doar ca altii nu au avut curaj sa o spuna poate....incercam sa fie cat mai echilibrat totul....asta a fost singura intentie....ca si la ultimul amical,capetele au fost net avantajate....si sa vazut si rezultatul.....sper sa nu fie cu suparare pentru nimeni...Stefan B scrie:[
Exact .....
Daca fac un mic calcul s-ar putea sa nu mai fie atatea echipe inscrise ....in varianta ...un ponton da, unul ba ....
De fapt, poate fiecare sa-si faca un calcul ...doar e transparenta maxima ....la aceste amicale. Se adauga 110 lei direct la taxa ....