Recomandare mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Recomandare mulineta

Mesaj de Alin Galbenu »

Lucrez la asta :D

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

salut. inteleg ca toata lumea recomanda okuma, in special modelul axeon. insa eu am optat pentru mulineta cormoran pro carp qd 10pi 5000. dupa parerea mea este o mulineta excelenta raport calitate pret. infasoara firul excelent, are frana rapida si este foarte bine inchegata. singurul minus dupa parerea mea este ca este destul de grea. eu sincer recomand aceasta mulineta din toate punctele de vedere. ca si upgrade la aceasta mulineta dupa parerea mea sunt doar gamele superioare.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

DumiD scrie:M-am jucat si eu cu Decathlon cu Adonis si am ramas impresionat pentru o mulineta de 250 de ron insa nu as recomanda-o pentru cineva care cauta sa-si faca un upgrade pentru ca nu stim cum se comporta in timp. E riscant sa o cumperi ca upgrade, poti da lovitura cu o mulineta INCA ieftina si buna dar iti poti lua si o mare teapa daca sunt petarde in interior. La 4 mulinete pierderea n-ar fi chiar mica. Poate unul din posesori se indura si desface una, sa vedem si noi cat plastic au in interior. Ce zici Allen, faci putin pe ingineru?
Am pus cateva imagini aici: http://www.crapmania.ro/forum/comentari ... ml#p487810

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”