Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
faci parte din vreun barou sau vrei sa beneficiezi de niscai reduceri de la Vladeanushimanobig scrie:bai nea sakalau ,da nu mai poate omu sa ia o palma de tine?
vad ca tu trebuie sa comentezi la absolut tot ce se discuta si se face pe acest forum?
in primul rand nu este treaba ta daca sunt cupe ,bani sau onoare si in ultimul rand andrei vrea sa vanda niste mulinete ,care culmea nu mai are loc de tine
vrei sa le cumperi?bine, atunci trimitei banii si cu asta basta sa le stapanesti sanatos,daca nu vezi frate de ale tale treburi si posteaza frate pe la solunare
Bai nea DeltaRuseasca din 1960,nu vrei sa i ti dai si tu numele ca sa stiu si eu cu cine vorbesc?shimanobig scrie:bai nea sakalau ,da nu mai poate omu sa ia o palma de tine?
vad ca tu trebuie sa comentezi la absolut tot ce se discuta si se face pe acest forum?
in primul rand nu este treaba ta daca sunt cupe ,bani sau onoare si in ultimul rand andrei vrea sa vanda niste mulinete ,care culmea nu mai are loc de tine
vrei sa le cumperi?bine, atunci trimitei banii si cu asta basta sa le stapanesti sanatos,daca nu vezi frate de ale tale treburi si posteaza frate pe la solunare
mare sugubatz mai esti mai nea coiotule,se poate sa vin la niste lectii de smekerie la tine la clasaSakal scrie:Mai mulineta nu te mai obosi sa tot sari gardul,nu vezi ca am lasat toate portile deschise !!![]()
@Vladeanu
Iti dau un ''shimanobig'' pe 4 Aero Technium ?