Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu fi naiv, ce-ti zic eu poti verifica ! FL aduce o singura firma din Dragon ! Magazinele cumpara de la chinez si apoi...Dumnezeu cu mila, in functie de ce chirie au si de numarul de angajati !silurius scrie:Da sigur, păi de asta eu cu mtx 8 de la Dan Mitranescu am scos somn de 80 de kg iar alţi amici de ai mei cu mtx gen dragon nu pot să arunce mai mult de 60 de metri.
Ma intreb oare de unde ia Mitranescu MTX-URILE oare de la dragon:)))) pe cine ai impresia ca prostesti....MTX sun HAKUYO CHINA...Mitranescu fix din dragon le ia...ale tale sunt tot din dragon si china...FL excellent carp nu se mai fabruca de 5 ani...nici nu le mai gasesti la dragon.silurius scrie:O fi în. dragon dar ale mele nu sunt de acolo, şi mtx sunt în dragon dar nu se compară cu ce vinde domnul Dan Mitranescu .
Tu ori esti prost ori te prefaci. Hakuyo MTX8 asa se cheama batul si il gasesti la Dragonu 7 de unde il ia si Mitranescu. Alt MTX8 nu mai exista...dar daca tu esti prost si crezi ca MTX este facuta in anglia precum te-a mintit mitranescu esti prea prost pentru secolu asta. Si ca sa iti mai dau cu ceva peste nas sa iti arat cat esti de prost MTX a fost facut original de PELZER daca stii cine sunt si nu au factu decat mana la MTX 2 si nu se mai gasesc pe piata(daca s-ar gasi nu ai avea tu bani sa iei un MTX PELZER). Asa ca nu te mai da cocos ca esti prost facut gramada...inainte de a scoate ceva pe gura informeaza-te si intereseaza-te mai bine.silurius scrie:Da sigur, păi de asta eu cu mtx 8 de la Dan Mitranescu am scos somn de 80 de kg iar alţi amici de ai mei cu mtx gen dragon nu pot să arunce mai mult de 60 de metri.
SalutSalut sunt interesat de lansete daca mai sunt de vanzarepescuitcrap scrie:https://www.global-fishing.com/blog/tag ... ii-13ft-3/
Asa arata un PELZER MTX 2 original asta pentru cultura ta generala...tu crede in continuare ca lansetele tale cumparate de la Mitranescu nu sunt din Dragon 7...)))))))))