Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
ti-ar creste usor costurile dar eu as scoate 100 gris si 50 pudra de chilli si chiar si 100 din megablend si as face asa. 100 de megablend as scoate deoarece ai prea multa samanta si o sa te incurce la rulat. ce am scos as inlocui cu faina de vanilie de la CC moore. si as face reteta asa.mihasca_doru scrie:am schimbat reteta ...va multumesc pt sfaturi!!acum suna cam asa:
200 g clo
200 g megablend rosu
100 g gris
50 g faina de drojdie
50g pudra de chili
150 g izotat de soia
100 g wpc
150 g faina alune tigrate
O curiozitate daca imi permiteti, de ce nu mai mult de 50 ml CSL?Alex_Sebastian scrie:ti-ar creste usor costurile dar eu as scoate 100 gris si 50 pudra de chilli si chiar si 100 din megablend si as face asa. 100 de megablend as scoate deoarece ai prea multa samanta si o sa te incurce la rulat. ce am scos as inlocui cu faina de vanilie de la CC moore. si as face reteta asa.mihasca_doru scrie:am schimbat reteta ...va multumesc pt sfaturi!!acum suna cam asa:
200 g clo
200 g megablend rosu
100 g gris
50 g faina de drojdie
50g pudra de chili
150 g izotat de soia
100 g wpc
150 g faina alune tigrate
200 g clo
100 g megablend rosu
50 g faina de drojdie
150 g izotat de soia
100 g wpc
200 g faina alune tigrate
200 g faina de vanilie
partea lichida asa cum ti s-a mai recomandat CSL (nu mai mult de 50 ml) si din partea mea + melasa (buna) undeva la 25 ml (o lingura de supa plina sa de-a pe afara daca te incurca la cantarit vascozitatea), 10 ml de ulei de canepa si 10 ml de porumb. aroma poti sa ramai
la Esterblend 12 + Pear of banana + Liquid Candy Sweetener.
eu asa pune 3 ml de ester cream cu 4 ml Pear of banana + 1 ml Liquid Candy Sweetener.