Duminica trecuta am fost pentru prima oara pe sarulesti (la salcii), o partida foarte activa, platica manca aproapea la orice, carasul intra putin mai rar...una peste alta o partida excelenta, cu toate astea, as dori si eu cateva informatii despre balta, momeli, etc. de la cunoscatori

1. Am observat ca in zona "salcii" crapul, sau pestele mare, sta foarte in larg iar balta este foarte lunga si lata, stiti cumva daca de obicei se poate prinde crap, ten aruncat din mana, sau nu este posibil fara nadire cu navomodel ?
2. In acest moment, este deschis pescuitul doar la caras&platica in zona gurbanesti si salcii, sau este si o "portita" deschisa pentru pescuit la crap cu alte conditii si alte zone ?
3. Daca merg la o partida de caras si platica in cele doua zone specificate mai sus, am nevoie sa caut si crapu, sa nadesc cu navomodel, sa dau cu montura de crap ?
4. Daca se poate sa ma ajutati cu ceva informatii despre metodele, momelile, zonele in care se poate prinde crap, ten, peste mai mare (la salcii am observat ca nu poti sa scapi de platica si caras, am prins chiar si la boabe dipuite)
5. Am ramas foarte impresionat de aceasta balta, curata, habitat extraordinar, natura...mi-as dori sa petrec mai mult timp pe aceasta balta, e posibila stationarea pentru mai multe ore decat 12 ?
Sunt incepator in ceea ce priveste pescuitul la crap, sunt tanar si de cateva luni mi-am gasit un job mai bine platit si am inceput sa investesc si in acest hobby, stiu ca Sarulestiul este una din cele mai bune balti din Europa, ii stiu potentialul din povestile tatalui meu si din povestile televizorului