O mana de ajutor va rog !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zuuluf
Puncte: 0

O mana de ajutor va rog !

Mesaj de zuuluf »

Pe data de 20-27 iulie voi pleca la dunare cu 2 colegi de munca si tinem foarte mult sa mergem pe dunarea veche pentru ca nu am mai fost niciodata intrebarile noastre ar fi urmatoarele :

- Putem sa ne cazam la cort ?
- Putem ajunge cu masina langa locul de pescuit ?
- Cat costa bacul si de unde se ia acesta
- Daca avem vreo sansa sa cumparam rame negre de la localnici sau trebuie neaparat sa ne luam din tulcea

Si inca o chestie foarte importanta eu unul urmaresc sa prind crap-somn la lansete iar colegii mei fiind noi in pescuit pentru prima data tin foarte mult sa prinda la varga albitura daca stie cineva locuri pe dunarea veche si la care pot ajunge cu masina va rog sa mi le ziceti si mie va multumesc !
Voinescu Ciprian

arsinel
Pescar de competitie

Re: O mana de ajutor va rog !

Mesaj de arsinel »

Dunarea veche este in zona Crisan. Nu prea ai cum sa ajungi cu masina. Trebuie sa lasi masina la tulcea,sa iei Rapida sau Pasagerul si sa mergi pana la Crisan. La Crisan trebuie sa gasesti pe cineva care sa va duca cu barca pana pe Dunare Veche dar care sa NU uite sa vina sa va duca inapoi la vapor la o data si ora stabilita.
Rame Negre este bine sa cumperi de la magazinele din tulcea ca nu cred sa gasesti la sateni.
Sunt destule locuri pe Dunarea Veche sa campezi dar nu stiu daca prinzi ceva la undita.
Anul trecut cand am pescuit pe Dunarea Veche am aruncat la 40-50m de mal si prindeam bine caras cu mamaliga pe momitor si la carlig cu plastice .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

Am inteles ca se trece cu bacul de la mahmudia si ajungem pe asa numita bucla nu este asta dunarea veche sau am inteles eu gresit
Voinescu Ciprian

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Cred ca ai inteles gresit. Ca sa ajungi pe Dunarea Veche trebuie sa mergi cu vaporul de la tulcea pana la Crisan sau de la Mahmudia si Murighiol cu cineva particular daca gasesti din timp sa va duca cu o barca dar cred ca va duce undeva la 250 de lei + benzina la barca doar dus.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

zuuluf scrie:Am inteles ca se trece cu bacul de la mahmudia si ajungem pe asa numita bucla nu este asta dunarea veche sau am inteles eu gresit

Exista si aici o zona numita "Dunarea veche". Nu este la fel de "buna" pt pescuit dar intradevar poti ajunge cu masina trecand cu bacul la Mahmudia.

culita

Mesaj de culita »

dunarea veche este la crisan , ancepe de la lebada pe angusta [ canal cu cioate ] si continua pe antinsura.
va puteti campa oriunde doriti , zona mai buna este pe antinsura
se poate ajunge de la tulcea cu vaporul pana la crisan iar de acolo pana pe canal cu barca ( puteti sa anchiriati barca de acolo )
pescuiesc acolo de 2-3 ori pe an de mult timp
fir antins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”