Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aceeași problema o am și eu.Ungureanu Bogdan scrie:ti am explicat pe privat
e singura modalitate
Multumesc, ideea este ca ulterior, dupa montare, sa poata aluneca mai usor greutatea cilindrica pe tija, nu inteleg rostul pentru care a fost facuta sa alunece atat de greu...in functie de context, de vant, de fir(textil, mono, de distanta, de curent, de plantat sau nu, ma rog, in diverse conditii ai nevoie sa umbli la pozitia respectivei greutati, deci este clar ca trebuie sa poata fi translatata mai usor!Ungureanu Bogdan scrie:ti am explicat pe privat
e singura modalitate
Aceeasi problema am avut si eu...am rezolvat-o destul de simplu..dupa ce am sters lansetele cu ceara de intretinere cu aceeasi carpa am sters si tija swingerul-ui (ideea este ca trebuie o pelicula cat mai subtire de grasime si greutataea va culisa perfect pe tija).freespirit scrie:Multumesc, ideea este ca ulterior, dupa montare, sa poata aluneca mai usor greutatea cilindrica pe tija, nu inteleg rostul pentru care a fost facuta sa alunece atat de greu...in functie de context, de vant, de fir(textil, mono, de distanta, de curent, de plantat sau nu, ma rog, in diverse conditii ai nevoie sa umbli la pozitia respectivei greutati, deci este clar ca trebuie sa poata fi translatata mai usor!Ungureanu Bogdan scrie:ti am explicat pe privat
e singura modalitate
Desfaci capul swinger-ului si te uiti sa nu fie arculetul prea slabit (mai intinzi de el).freespirit scrie:In alta ordine de idei, mai am o problema la unul dintre swingere, nu mai pot tensiona prinderea de firul de pe mulineta de la rola din plastic negru(situata sub capatul cu LED si sarmele prin care se pozitioneaza firul) pentru reglarea celor 2 sarme din inox care se prind pe monofilament! N-am vrut sa umblu, desi ma pricep destul de bine sa repar destul de multe lucruri, prefer sa o fac cu grija cand e vorba de o prima interventie, mai ales cand nici n-am mai vazut se procedeaza si nu experimentez decat camd sunt destul de sigur in ceea ce priveste reparatia pe care este nevoie sa o fac!
Exact!mrs scrie:Desfaci capul swinger-ului si te uiti sa nu fie arculetul prea slabit (mai intinzi de el).freespirit scrie:In alta ordine de idei, mai am o problema la unul dintre swingere, nu mai pot tensiona prinderea de firul de pe mulineta de la rola din plastic negru(situata sub capatul cu LED si sarmele prin care se pozitioneaza firul) pentru reglarea celor 2 sarme din inox care se prind pe monofilament! N-am vrut sa umblu, desi ma pricep destul de bine sa repar destul de multe lucruri, prefer sa o fac cu grija cand e vorba de o prima interventie, mai ales cand nici n-am mai vazut se procedeaza si nu experimentez decat camd sunt destul de sigur in ceea ce priveste reparatia pe care este nevoie sa o fac!