Ajutor Fox Euroswinger

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mrs
Puncte: 0

Re: Ajutor Fox Euroswinger

Mesaj de mrs »

Am avut euroswinger acum am euro mk2 la ambele am aplicat un strat subtire de solutie lubrifianta pe tija (nu am imbacsit ansablul) si nu am mai avut probleme.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ungureanu Bogdan scrie:ti am explicat pe privat
e singura modalitate
Multumesc, am desfacut, pana la urma, tot capatul cu led, am potrivit garnitura, am uns putin toate cele patru tije cu WD40 si sunt in stare perfecta!
Trebuie sa ma uit mai pe lumina la arculet si la cele doua sarme care prind firul, ca la lumina frontalei nu am prea zarit mare lucru...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ca sa stiu mai sigur, cand desfac capatul cu led al swinger-ului, scot suportul pentru stick-ul luminos care tine laolalta cele doua jumatati care erau stranse de surub impreuna cu piulita cu capat tot de surub pentru surubelnita dreapta, e vreun pericol sa sara respevtivul arc, pe care, deocamdata, nu l-am vazut? Multumesc!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

freespirit scrie:Ca sa stiu mai sigur, cand desfac capatul cu led al swinger-ului, scot suportul pentru stick-ul luminos care tine laolalta cele doua jumatati care erau stranse de surub impreuna cu piulita cu capat tot de surub pentru surubelnita dreapta, e vreun pericol sa sara respevtivul arc, pe care, deocamdata, nu l-am vazut? Multumesc!
desfaci usor
acolo exista si un arculet si o mica piesa circulara din plastic negru care e pusa in miscare de arculet.
atentie mare sa nu o pierzi. daca lucrezi cu atentie nu o sa se untample nic.
acele doua piese nu sunt in mare tensiune.
cand remontezi, verifica daca ai montat corect si pe aceeasi parte a swing. capul cu cele doua sarme- pune-l pe langa celelalte.
catch&release

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Multumesc, am desfacut acum, ca sa nu mai desfac inca unul(un swinger), poesa mica si cilindrica din plastic negru se introduce cu capatul la care are o ingustare in arc? Asa presupun ca ar fi logic, cand am desfacut capacul a cazut pe masa si nu am observat cum era pozitionata piesa respectiva...!?

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Am rezolvat ambele probleme...multumesc...oricum...poate ramane deschis topic-ul...poate mai au si altii nevoie de informatii...poate mai apar si alte probleme...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

La al doilea set de Euroswingere Fox am o alta problema, capacele din plastic colorat semitrasparent - care acopera LED-ul - au un anumit joc pe tija metalica, ceea ce la primul set nu am constatat! Ideea este ca m-am gandit sa adaptez cate un inel tip garnitura cu grosime foarte mica pe fiecare parte, sub piulitele metalice care strang ansamblul tip sandwich din cele 2 "felii" din plastic colorat, dar sunt curios de la ce provine problema, daca a mai patit si altcineva ceva de acest gen!?
P.S. Bagatorilor de seama, care se plictisesc in cautare de tinte si abia asteapta sa mai abereze putin si sa se autocompatimeasca pentru ca se simt agasati de intrebarile necunoscatorilor ca mine, le recomand sa isi vada de treaba lor, nu ii obliga nimeni in afara de propria suficienta - ce merge mana-n mama cu prostia si cu toleranta prost aplicata si inteleasa de catre ceilalti - sa deschida topic-ul si sa mai si citeasca...asa ca...ramane cum am stabilit...tot ce vor debita...se va intoarce impotriva lor...:)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

La al doilea set de Euroswingere Fox am o alta problema, capacele din plastic colorat semitrasparent - care acopera LED-ul - au un anumit joc pe tija metalica, ceea ce la primul set nu am constatat!
Daca nu beneficiaza de garantie da-le cu putin sacaz de vioara. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Incearca varianta de la hakuyo.....nu au joc :)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

mihai turiac scrie:Incearca varianta de la hakuyo.....nu au joc :)
Cand vor ajunge la un numar de partide atat de mare ca cei despre care vorbesc eu, sa vedem atunci...:)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”