Îmi cer scuze pentru comentariu, dar mi se pare de tot rahatul procedura din ultimii 2 ani în legătură cu postarea imaginilor, mai mica de 133 kb nu am cum sa o modific, mai bine zis, nu cunosc prea mule detalii despre aceasta, datorita faptului ca de când sunt atâtea tâmpenii de acest gen am renunțat sa mai încarc și poze, ma lovesc de aceleași porcarii și când vreau sa-mi salvez o imagine sau un document, mai ales pe calculator, acum nu mai merge cum era simplu ca bună ziua, View ori Save, și zbura fisierul unde doreai sa-l memorezi...acum...download în c.r...pe nicăieri...cu deschidere în codul Morse...intr-adevăr...a luat-o lumea razna...credeam ca e doar la noi...dar...din nefericire...s-a generalizat nebunia...schimbării...sa schimbam tot ce funcționează sau e durabil...sa nu mai aibă timp zombie de rand sa se gândească la nimic...dacă se poate...sa nu mai gândească deloc...
P.S. Dacă ma ajuta cineva sa postez sau sa-mi spună cum sa încarc eu imaginea...sper sa nu fie doar posibilitatea încărcării pozelor în sistem public...nu suport
porcariile acestea gen facebook , mai ales în măsură în care nu ma interesează sa socializez cu cunoscuții cunoscuților prietenilor amicilor s.a.m.d., fără niciun control sau discriminare...
P.P.S. Ma mai scoate din sărite și setarea nenorocită a telefonului pe care îl am de scurt timp și nu ma lasă sa dezactivez cac.tul de corector al cuvintelor care-mi modifica litere și cuvinte fără niciun rost...