Masina crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

stefmarin
Puncte: 0

Masina crap

Mesaj de stefmarin »

Tinand cont ca ai nevoie neaparat de masina atunci cand mergi la pescuit consider ca masina trebuie sa faca parte din echipament si sa se potriveasca cu acesta , mai inalta mai joasa , mai lunga mai scurta etc.
Datorita bugetului impreuna cu familia ne-am decis la un logan berlina, motorizarea nu e importanta aici, intrebarea mea pentru posesorii acestor vehicule este , cum isi care lansetele de 3.90 sau 3.60 din 2 bucati . Nu as vrea sa pun bare pe masina ca asta inseamna sa iau si bare bune si o husa sau un tub f bun. As vrea sa stiu cum si in ce maniera le puneti voi in masina cum le pozitionati, ancorati etc ... doar betele si atat...

pilbak levente

Re: Masina crap

Mesaj de pilbak levente »

mai bine un mcv ,foarte spatios

Chryys

Mesaj de Chryys »

Intra si in logan normal, de la o luneta la alta cele de 3.96cm. Nu e foarte comod dar intra

stefmarin

Mesaj de stefmarin »

Chryys scrie:Intra si in logan normal, de la o luneta la alta cele de 3.96cm. Nu e foarte comod dar intra
Si cum le pozitionezi le sprijini in spate la boxe si in fata le legi de oglinda retrovizoare sau le sprijini in bord. Nu incomodeaza la oglinda din dreapta ?

Voi ceilalti :) care aveti masini tot in genul asta adica nu break sau suv cum le puneti?

dnt

Mesaj de dnt »

Pai uite exemplu meu,lansete 3.90 uneori bag si barca inauntru,alteori si pe Cipica CPK :)))

Tot ce bagam in Kia Sorento are loc si-n Suzuki Swift...
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (221.83 KiB) Vizualizat de 1872 ori
2.jpg
2.jpg (249.12 KiB) Vizualizat de 1872 ori
1.jpg
1.jpg (250.51 KiB) Vizualizat de 1872 ori
cpk carp team

Brohlin

Mesaj de Brohlin »

In Renault Symbol, lansetele de 3,90, avand cam 1,90 la transport, nu resusesc sa le car decat intre scaunele din fata, pe langa frana de mana si sprijinite la luneta. Destul de stresant ca trebuie sa am grija ca pasagerul din dreapta sa nu umble la scaun si sa le rupa sau ceva. De anul asta, am scapat de problema: a intrat in familie un Astra H caravan, special pentru iesiri pe balta.

Sent from my HTC One using Tapatalk

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu am Octavia Combi, intra lansetele lejer in masina. Cu toate astea insa, mi-am cumparat in urma cu vreo 2 ani un portbagaj de montat pe masina. De atunci am scapat de absolut orice stress legat de caratul lansetelor. Incap in portbagaj 10 lansete echipate cu mulinete, in huse individuale, + saltea receptie tip cradle, minciogul, salteaua de cantarire, sacul de dormit si sacii de pastrare.
Poti achizitiona decat barele, si montezi direct pe ele cu chingi cu crichet husa carry all.
Critic echilibrat

Chryys

Mesaj de Chryys »

Cum a postat si dnt le pun si eu, de pe bordul din fata pana in spate langa luneta, betele bagate pe usa din spate si intra fara probleme.

stefmarin

Mesaj de stefmarin »

Am inteles, multumesc

tavi83

Mesaj de tavi83 »

in logan berlina lasi scaunul din dreapta fata pe spate si inchape husa de 210 m perfect.Din luneta pana in usa de la torpedou.desigur toate astea dupa ce ai umplut cu ce ai putut pe la picioarele locului din dreapta fata si spate (fiecare cm2 este important in operatiunea asta :D
Chertes Octavian < C&R >

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”