raspuns pentru Florin Coacaza si nunumai

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

raspuns pentru Florin Coacaza si nunumai

Mesaj de gaby_po23 »

Intr o tara data pierzaniei din toate punctele de vedere..de la (agricultura, fabrici, comert..etc.. )
oamenii au devenit hiene. Am ajuns sa ne jicnim, sa ne batjocorim, sa ne uram intre noi.
Marea majoritate a oamenilor nu mai permit sa plece in concedii la mare la munte..sa nu mai spunem in alte tari.
Noi de pe crapmania si nunumai..ne a ramas o singura pasiune...pescuitul...si de ce ??? pentru ca nu mai avem echipe de fotbal nu mai handbal..rugbi..bazine de innot..nu mai avem nimic..sa nu mai vorbesc de cursuri de sah..etc..
Candva credeam ca pescuitul naste prietenii sau chiar fratii( prietenii mei cei mai buni i am cunoscut la pescuit la tara cand eram mic..6 ani, 8 ani ) Plecam de la 5 dim la pescuit la garla la caras..cu unditi de trestie..cu guta germina si ace mustand..asa era.. Care era mai norocos avea trestie din hazar, pluta din pana de paun si ace..picior de furnica..
In ziua de astazi..radem unii de alti, ne batjocorim, ne jicnim ..
Cand ajungem pe balta..patronii baltilor nu stie cum sa ia mai repede taxa..taxa de pescuit, taxa pe salteaua de primire, pe gratar..si lista continua. Sunt balti unde se ia taxa de agrement..de la 20 la 50 de lei..Te controleza sa nu furi peste..dar oare hotii striga hotii..cand ei cumpara peste..furat..cu 10 euro kg..de la baltile vecine..
Am deschis acest topic deoarece USERUL FLORIN COACAZA la un alt topic ( plantat vs aruncat din mana)..a ras de mine..si a insinuat ca eu vreau sa imi promovez nada mea de 3 lei care o vand la Obor..
Daca eu fac nada la 3 lei inseamna ca am gasit o solutie pentru pescarii cu venituri mai putine.
Pentru pescarii mai buni sau mai priceputi exista societati cu o experienta foarte bogata in acest domeniu : SENZOR, CPK,CLAUMAR, BIG FISH..RB..TOTALFISHING..si lista poate continua.

Credeam ca forumul este pentru a socializa cu oameni cu experieta mai mare..a invata si a cunoaste..
eu de aceea am si spus ca plantatul mi a dat rusine..pt a invara...dar se pare ca suntem foarte primitivi in tot ceea ce suntem ca tara, popor nem..Toata stima.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: raspuns pentru Florin Coacaza si nunumai

Mesaj de Vladut Mateianu »

Te rog sa nu mai pomenesti numele Senzor in postarile tale ! In alta ordine de idei, nu cred ca esti TU in masura sa faci apel sa nu se mai JIGNEASCA pe forum, verifica-ti postarile din trecut..... :oops:

Si poate nu ar strica sa-ti cauti un serviciu, s-ar putea sa-ti elimine multe dintre frustrarile actuale... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Nu cred ca am deranjat cu ceva...daca da..nu mai postez si poti sa stergi..stima

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poti sa postezi si fara sa bati campii sau sa-i ataci pe altii.... verifica-ti postarile din trecut daca nu sti ce ai scris !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Topicul asta putea fi evitat prin folosirea unor mesaje private, in care iti lamureai problemele cu userul respectiv. Nu ma intelege gresit dar nu vad rostul. Sper ca m-am facut inteles.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”