Samsung Galaxy

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Samsung Galaxy

Mesaj de freespirit »

Vand Samsung Galaxy J1 White, smartphone/touchscreen, sigilat, in ambalajul sigilat cu care mi l-a adus curierul azi, 13.07.2015, cu 2 ani garantie prin Vodafone, poze incerc sa postez doar cu coletul sigilat, pentru alte detalii despre telefon puteti gasi pe internet orice informatie...poze reale nu pot posta, deoarece desfac coletul abia in fata cumparatorului hotarat sa-l cumpere! Pretul variaza intre 430 si 509 lei, pretul meu este de 389 lei negociabil! Nu trimit in afara Bucuresti-ului decat cu plata in avans! De preferat...prin intalnire directa...pentru a se vedea ca tot ce am spus este adevarat!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Re: Samsung Galaxy

Mesaj de freespirit »

Mai mici de putin peste 300KB nu am cum sa le micsorez, sunt 2 poze cu coletul ambalat si sigilat de curier, daca imi spune cineva cum sa procedez, le trimit sa ma ajute sa le incarce...multumesc!

URMEAZA PASII

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 29663.html
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

379! Incerc sa vad ce pot face cu pozele...oricum...aici unde sunt doar un net-book de 10,1' Vaio cu XP 2 pack(a fost luat cu 7, dar am renuntat, pacat ca nu mi-a instalat pe a doua partitie si 7, totusi...)...tocmai aveam probleme cu descarcarea aplicatiei Smart Switch pentru salvarea datelor de pe S 6, pierd timpul aiurea pana sa ajung la service...
P.S. Poze reale n-am cum sa atasez, doar cu coletul ambalat de Fan Courier cu sigla Vodafone, asa cum am precizat, nu-l desigilez decat in fata cumparatorului care este decis sa il cumpere...nu il pot desigila decat o singura data, evident, la o intalnire directa...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Rezervat!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Vandut!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”