Salut, mai am niște swinger-ului Energofish cu LED, și la unul dintre ei am doua probleme, în primul rand ca sta tot timpul aprins, și în al doilea rand, a ieșit tija din prinderea metalica cilindrica articulata de talpa care se prinde pe fileul senzorului! Nici aici n-am vrut sa forțez nota ca sa intervin eu fără sa aud câteva păreri din partea celor care s-au lovit de o problema asemanatoare! Mulțumesc anticipat!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
Salut. Încearcă sa bagi mifa swinger-ului in alt senzor.
Pentru faptul că sta aprins cred ca e de vina senzorul.
Tija poti sa o lipesti cu putin superglue
Ideea este ca am patit acelasi lucru conectand swinger-ul la aproape toti senzorii...iar cu Super Glue...parca n-as folosi...ma gandeam la o lipire la cald, cu niste plumb sau cositor, dar, tocmai din acest motiv, si pentru ca n-am observat cum a fost fixata inainte tija, ceream putin ajutor...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Multumesc!
P.S. Mai sunt si oameni care stiu sa faca si fac si ceva util...si nu sunt atotstiutori...ca altii...care sufera de suficienta......ramane sa aprecieze altii cum este fiecare... ...daca te pui la mintea prostului...ajungi mai prost decat el... :twisted...in cazul unora...este o axioma...in cazul meu...o ipoteza...