Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Nici eu nu vreau sa fiu rautacios, dar cand este numele meu in joc crede-ma ca nu ma fac de rusine....shahjaban scrie:acuma nu vreau sa fiu rautacios dar nu este obligatoriu sa postezi poze REALE cu produsul vandut ?? unii au vandut lucruri noi-noute si au fost obligati sa puna poze.....daca asa este regulamentul !!!
hannibal scrie:550
Vade ai mesaj privat, poate gasesti unul mai vechi in bugetul meu !Vladut Mateianu scrie:Nici eu nu vreau sa fiu rautacios, dar cand este numele meu in joc crede-ma ca nu ma fac de rusine....shahjaban scrie:acuma nu vreau sa fiu rautacios dar nu este obligatoriu sa postezi poze REALE cu produsul vandut ?? unii au vandut lucruri noi-noute si au fost obligati sa puna poze.....daca asa este regulamentul !!!
Cumparatorul va posta aici (il rog) daca patul este impecabil sau nu !![]()
Apropo, esti interesat ?
Eu chiar căutam un astfel de pat , am si anunț in bazar ! Acu depinde cat o sa fie prețul final ca oscilez intre un pat din asta sau ăla din dechatlon morphoz . Depinde acum nu sunt hotărât ele sunt la același preț. La ăla imi pare mai bun sistemul talpicilor . Si sunt si metalice .valeriu manole scrie:hannibal scrie:550![]()
![]()
Mai sunt 28 de ore !hannibal scrie:550