Reparație swinger

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Reparație swinger

Mesaj de Digital »

Din curiozitate,
Cat costa unul nou sau SH?
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Digital scrie:Din curiozitate,
Stima
Nu mai stiu...ii am din 2007...chiar daca am si de la doi producatori mari...set de swinger-e dedicate si pentru plantat si de hanger-e tip lant de bicicleta...ma leaga amintiri frumoase si nu ma despart nici de acestia...probabil...costa vreo 100 de lei cu tot cu gentuta...nu asta era problema...ideea e ca eu nu sunt "in ton" cu economia "de consum"...ma rog...dupa cat reusesc...nu am cum sa respect total aceasta regula autoimpusa... :)
@carcotasi
P.S. Imi cer scuze fata de cei care le stiu pe toate...ca eu nu pot pretinde asa ceva...:)...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

freespirit scrie:
Digital scrie:Din curiozitate,
Stima
Nu mai stiu...ii am din 2007...chiar daca am si de la doi producatori mari...set de swinger-e dedicate si pentru plantat si de hanger-e tip lant de bicicleta...ma leaga amintiri frumoase si nu ma despart nici de acestia...probabil...costa vreo 100 de lei cu tot cu gentuta...nu asta era problema...ideea e ca eu nu sunt "in ton" cu economia "de consum"...ma rog...dupa cat reusesc...nu am cum sa respect total aceasta regula autoimpusa... :)...in plus...imi place sa nu ma impac cu ceva cu care se cam impaca majoritatea...sa ma las pagubas...sa renunt...chiar daca am o idee...mai intreb si pe altii...sa vad daca se poate imbunatati sau schimba cu o idee mai buna...:)...si incerc sa o aplic personal...in general...cam am noroc...si "mana"...si bunavointa...si rabdare...si foarte multa incapatanare...:)...
Ultima oară modificat Joi Iul 23, 2015 0:16 de către freespirit, modificat 1 dată în total.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

@carcotasi
P.S. Imi cer scuze fata de cei care le stiu pe toate...ca eu nu le pot sti pe toate... :mrgreen: ...:)...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

P.P.S. Inca mai am si primele swinger-e luate din Obor...pentru glumeti...decat sa-mi rupa Fox-uri sau Nash-uri cei mici...prefer sa inceapa cu ce am inceput si eu...ca daca intra direct in calitate...nu au cum sa invete nimic...sa faca diferenta si sa stie sa aprecieze...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”