Dai tu ochii cu Rudeanu !!jugarucristian scrie: Si sunt echipe care inca nu au punctat pana la aceasta ora, din ce vad pe clasament....
In fine, nu vreau sa mai spun nimic...nu vreau sa se ajunga la altceva

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dai tu ochii cu Rudeanu !!jugarucristian scrie: Si sunt echipe care inca nu au punctat pana la aceasta ora, din ce vad pe clasament....
e ca si cand tu te-ai compara cu andrei vladeanu care pescuieste acum pe corbu...el s-a trezit la realitate si bine a facut...nicio lege sau hotarare judecatoreasca a sonatului de la alba nu fac cat un pescar adevaratjugarucristian scrie:Si pentru Corbu este normal ca in aproape 24 de ore sa se prinda doar 6 pesti?
Si sunt echipe care inca nu au punctat pana la aceasta ora, din ce vad pe clasament....
Sa nu te irite,tu ai ales tabara looserilor!jugarucristian scrie:Faza asta cu nivelul participantilor deja incepe sa ma irite.
Vorbesc in numele meu.......nu sunt cine stie ce pescar cunoscut,deoarece nu particip la concursuri multe si de aici rezulta ca nu ai cum sa fii cunoscut, tinand cont ca de anul trecut am inceput sa particip la concursuri.
Nu am bugetul necesar pentru participarea la unele concursuri si nici timpul nu prea ma ajuta, asta deoarece sunt inca student si momentan lucrez si part-time pentru 706 lei pe luna si gandeste-te si tu putin la ce concursuri poti participa cu banii astia, tinand cont DE TOATE CELE NECESARE.
Ti-am explicat ca pestele nu a vrut sa manance deloc pe toata balta, fie ca s-a pescuit plantat, fie ca am aruncat eu 15 kg de bile in primele 30 de ore si pana la final inca 40 de kg de bulgari si porumb.
Dar tu avand atatea partide pe Sarulesti, inseamna ca ai cu ce te lauda.........
Te sfatuiesc sa te duci la o partida pe Sarulesti in perioada asta cu peste 35 de grade si in zona pescuita de noi si sa vedem ce stii sa faci tu acolo.....ca de gura suntem toti buni, dar la partea practica nema.....
fips-cips...crezi ca ajunge ?jugarucristian scrie:Cine hotaraste care este si care nu este loser?
Pui intrebari cu raspuns indus. Mi-ai amintit de un cetatean, Robert Nita, care se plangea de cate ori avea ocazia ca este bun insa nu il vede nimeni...dedeciu mihai-paul scrie: Concret, tu ai reprezentat clubul Carping la acest circ, dar la campionatul national nici nu ai fost in lotul extins !