Cumpar Rod pod

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
fpirvu
Puncte: 0

Cumpar Rod pod

Mesaj de fpirvu »

Salut,

Sunt interesat sa cumpar un rodpod cu 4 posturi. In principal ma intereseaza ROD POD INOX 145 Hakuyo, de la dan Mitranescu.

Sunt interesat sa fie stabil si sa nu fie prins cu cleme de plastic. Cat mai mult metal. exclus pret mai mare de 850 RON decat pentru modele de renume care se vand la maxim jumatate de pret fata de magazin.

Contact 0744789885

Florin

George Stoica

Re: Cumpar Rod pod

Mesaj de George Stoica »

fpirvu scrie:Salut,

Sunt interesat sa cumpar un rodpod cu 4 posturi. In principal ma intereseaza ROD POD INOX 145 Hakuyo, de la dan Mitranescu.

Sunt interesat sa fie stabil si sa nu fie prins cu cleme de plastic. Cat mai mult metal. exclus pret mai mare de 850 RON decat pentru modele de renume care se vand la maxim jumatate de pret fata de magazin.

Contact 0744789885

Florin
O sa astepti tu la mocangeala mult si bine...Ai facut analiza pietei si stii ca rod podurile SH se vand cu maxim jumatate de pret fata de cele noi.
PB 18.1Kg
Looking for a bigger one.

fpirvu

Mesaj de fpirvu »

mons scrie: O sa astepti tu la mocangeala mult si bine...Ai facut analiza pietei si stii ca rod podurile SH se vand cu maxim jumatate de pret fata de cele noi.
Multumesc frumos pentru up.

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

http://www.crapmania.ro/forum/post50134 ... od#p501345
dupa parerea mea este cel mai bun rod-pod intr-un buget mediu si pentru cine doreste inox.
nu cunosc vanzatorul si nici produsul oferit spre vanzare, este doar o recomandare pt ca folosesc acest rod-pod de ceva vreme si sunt foarte multumit de el.

fpirvu

Mesaj de fpirvu »

Multumesc de sfat.

Momentan mai verific piata, nu tin sa fie neapaprat din inox insa ma intereseaza sa fie inalt, di pacate cel de la hakuyo nu este, si sa fie facut din metal. Daiwa infinity este urmatoarea varianta, sau sky pod cu toate ca nu sunt asa incantat de plasticul care il are la articulatii.

sus

dand89

Mesaj de dand89 »

X2 Alcatraz e o copie de inox dupa Daiwa infinity la un pret decent. second este intre 400-500 lei.

am eu unul de vanzare.

fpirvu

Mesaj de fpirvu »

Am rezolvat. Pana la urma am mers tot pe urma batranului sky pod.

Se poate inchide.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”