Avertizori vs iphone

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

kelu84
Puncte: 0

Re: Avertizori vs iphone

Mesaj de kelu84 »

Offtopic- dpmdv masinile sunt jucarii pentru oameni mari. Toti ne cumparam o masina mai buna, o haina mai buna, o lanseta mai buna in functie de posibilitati. Este pur si simplu evolutie. Bmw in comparatie cu Logan te ajuta sa ai o calatorie fara dureri de spate, frane sigure, directie sigura etc etc. Un set de avertizori de 1500 ron nu imi aduc capturi mai mari....doar imi mangaie orgoliul. O lanseta buna ma ajuta la fel si un carlig mai bun, o mulineta sau un fir. Un avertizor trebuie sa fie waterproof, si sa functioneze si cam atat. Eu personal am Hakuyo cu statie si nu tusesc nici ei nici eu

Goro

Mesaj de Goro »

Am cam deviat de la subiect ! Eu personal am Hakuyo 2013 de care sunt mulțumit dar ideea de a avea niște scule care sa îți ușureze șederea pe balta in timpul unui concurs de 4-5 zile ma încânta ! Așadar : a testat careva senzorii New Direction k9 ???
Mihai Gliganeanu

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

kelu84 scrie:Offtopic- dpmdv masinile sunt jucarii pentru oameni mari. Toti ne cumparam o masina mai buna, o haina mai buna, o lanseta mai buna in functie de posibilitati. Este pur si simplu evolutie. Bmw in comparatie cu Logan te ajuta sa ai o calatorie fara dureri de spate, frane sigure, directie sigura etc etc. Un set de avertizori de 1500 ron nu imi aduc capturi mai mari....doar imi mangaie orgoliul. O lanseta buna ma ajuta la fel si un carlig mai bun, o mulineta sau un fir. Un avertizor trebuie sa fie waterproof, si sa functioneze si cam atat. Eu personal am Hakuyo cu statie si nu tusesc nici ei nici eu
Un raspuns foarte diplomat. Apreciez gestul.
Pe viitor intentionez sa imi schimb si eu senzorii Hakuyo cu unii tot Hakuyo prevazuti cu statie. (M-ar ajuta la trasaturile de noapte cand dorm in cort). :roll:
Desi le-am folosit la o singura partida, sculele Hakuyo mi-au castigat increderea si consider ca desi nu sunt scule scumpe (chiar low cost : 115 ron lanseta si 152 ron mulineta), concureaza lejer cu sculele de la producatori cu pretentii mai mari. :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

dancalinescu scrie: Desi le-am folosit la o singura partida, sculele Hakuyo mi-au castigat increderea
Asta e tot ce conteaza. Mergi pe mana lor mai ales ca au si magazin unde oamenii chiar te ajuta.
dancalinescu scrie: si consider ca desi nu sunt scule scumpe (chiar low cost : 115 ron lanseta si 152 ron mulineta), concureaza lejer cu sculele de la producatori cu pretentii mai mari. :)
:) Nu du discutia in directia asta.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Poate sa o duca liniștit, pescarul prinde pestele nu sculele. Își da el singur seama când, si daca, sculele ieftine nu-i mai fac fata de mare pescar ce e.

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

DumiD : Tu ai perfecta dreptate ca pescarul prinde pestele si nu sculele dar uite ca 80% din acest forum te "contrazice" (nu si eu) intrucat cam toti au/vand/cumpara scule destul de scumpe si care nu se ridica neaparat deasupra altora mai accesibile care servesc aceleiasi nevoi. (aici ma refer ca daca in Romania cel mai mare crap are sa zicem 30 kg si pentru care o lanseta de sub 200 de lei ar fi suficienta sa il scoti din apa, oamenii investesc mai mult de cat au nevoie cumparand lansete de multe sute de lei fara sa aiba neaparat nevoie de asa ceva). Unde te uiti in Bazar de exemplu, se vand doar Shimano si Daiwa (rar vezi altceva). Si culmea ca la ultima mea iesire la balta un nene cu scule de cateva mii de euro a prins maxim 3 pesti in 48 de ore si ii mai si sunau senzorii scumpi cand batea vantul... :))

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie:Poate sa o duca liniștit, .
Nu poate. Dupa doua partide de pescuit nu prea ai cum sa emiti asemenea pareri...desi tocmai a facut-o mai sus.Mi se pare gresit si superificial :)

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Albert, eu am emis o parere bazata pe logica, nu pe cunostinte pescaresti. Daca ai un bat accesibil la pret care face fata si la over 20s si te duci pe o balta in care cel mai mare specimen are 16 kg, de ce ai avea nevoie de bete de 2-3 ori mai scumpe ?
E ca si cum ti-ai cumpara un TIR cand tu de fapt ai nevoie doar de o duba. :))

PS: Mi s-a parut mie sau la ultimul concurs de lansat, posesorii de Hakuyo MTX-uri au cam batut tot? :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

dancalinescu scrie:Albert, eu am emis o parere bazata pe logica, nu pe cunostinte pescaresti.
Logica si nu prea. Avand in vedere ca exemplul cu dacia si bmw-ul s-a tot dat te intreb de ce nu-si ia lumea doar alwiev sau cum saracie se cheama chinezaria aia si sunt muuulti care dau banii pe Samsunguri, HTC, I-Phone si alte bazaconii scumpe? Telefoane-s toate..stiu pe net, fac poze.
N-o sa-ti explic de ce consider eu ca merita TIR-ul in locul dubei, tu inca nu intelegi la ce te ajuta un fir mai subtire la pescuitul pe carpodrom ;)
In locul tau as rupe iutubu-n doua sa vad cum se face un nod si o montura, cum se lanseaza, cum se nadeste, ce e ala un marker....si cate si mai cate poti afla de-acolo. In acelasi timp as rasfoi si forumul asta si de aici poti afla lucurui interesante. Apoi as merge pe balta as experimenta ce-am vazut/citit. Dupa fiecare partida as veni si-as intreba aici una-alta.
Sigur nivelul tau de intelegere si de pricepere ar creste mult mai repede decat sa dai verdicte de genul de mai sus :) Pe forum acumulezi ceva informatie dar e degeaba daca n-o incerci pe balta.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Daca ai un bat accesibil la pret care face fata si la over 20s si te duci pe o balta in care cel mai mare specimen are 16 kg, de ce ai avea nevoie de bete de 2-3 ori mai scumpe ?
Nevoia e un lucru pur subiectiv, personal.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”