Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Un raspuns foarte diplomat. Apreciez gestul.kelu84 scrie:Offtopic- dpmdv masinile sunt jucarii pentru oameni mari. Toti ne cumparam o masina mai buna, o haina mai buna, o lanseta mai buna in functie de posibilitati. Este pur si simplu evolutie. Bmw in comparatie cu Logan te ajuta sa ai o calatorie fara dureri de spate, frane sigure, directie sigura etc etc. Un set de avertizori de 1500 ron nu imi aduc capturi mai mari....doar imi mangaie orgoliul. O lanseta buna ma ajuta la fel si un carlig mai bun, o mulineta sau un fir. Un avertizor trebuie sa fie waterproof, si sa functioneze si cam atat. Eu personal am Hakuyo cu statie si nu tusesc nici ei nici eu
Asta e tot ce conteaza. Mergi pe mana lor mai ales ca au si magazin unde oamenii chiar te ajuta.dancalinescu scrie: Desi le-am folosit la o singura partida, sculele Hakuyo mi-au castigat increderea
dancalinescu scrie: si consider ca desi nu sunt scule scumpe (chiar low cost : 115 ron lanseta si 152 ron mulineta), concureaza lejer cu sculele de la producatori cu pretentii mai mari.
Nu poate. Dupa doua partide de pescuit nu prea ai cum sa emiti asemenea pareri...desi tocmai a facut-o mai sus.Mi se pare gresit si superificialDumiD scrie:Poate sa o duca liniștit, .
Logica si nu prea. Avand in vedere ca exemplul cu dacia si bmw-ul s-a tot dat te intreb de ce nu-si ia lumea doar alwiev sau cum saracie se cheama chinezaria aia si sunt muuulti care dau banii pe Samsunguri, HTC, I-Phone si alte bazaconii scumpe? Telefoane-s toate..stiu pe net, fac poze.dancalinescu scrie:Albert, eu am emis o parere bazata pe logica, nu pe cunostinte pescaresti.
Nevoia e un lucru pur subiectiv, personal.Daca ai un bat accesibil la pret care face fata si la over 20s si te duci pe o balta in care cel mai mare specimen are 16 kg, de ce ai avea nevoie de bete de 2-3 ori mai scumpe ?