Shimano Velocity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Shimano Velocity

Mesaj de arsinel »

Cine are ? Pareri........
Am cunostinte care au sau au avut si se pare ca sunt super ok dar circula o romaneasca de ceva vreme cum ca lotul nou de la ieftinire incoace cica se cam rup.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

viper28

Re: Shimano Velocity

Mesaj de viper28 »

S-au ieftenit pentru a se vinde. Se rupeau pe capete cu mult inainte de aceea reducere.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

In contrapartida,un reprezentan Shimano a anuntat ca la un test casting cu plumb de 100g si fir 0.33, distanta maxima atinsa a fost de 212 yarzi, adica fix 193,8m. Sa pomeniti de popa tuns!!! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Ale mele nu s-au rupt si da, sunt un best buy!
Momentan sunt multumit de ele.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Goro

Mesaj de Goro »

Am 4 Velocity din Martie 2015 . Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !! Am trimis-o in garanție si sper sa se rezolve ! In rest sunt mulțumit de achiziție .
Mihai Gliganeanu

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Goro scrie:Am 4 Velocity din Martie 2015 . Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !! Am trimis-o in garanție si sper sa se rezolve ! In rest sunt mulțumit de achiziție .
Cum am mai zis si eu am 3,4 amici care au si sunt foarte multumiti dar au aparut zvonurile astea acum de curand si dasta am deschis toplicul asta.
Sa ne tii la curent cu garantia daca se rezolva sau nu.
Si poate cine a mai patit sa se rupa are si niste poze si le posteza aici,asa vedem si noi de unde cedeaza.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Carapcea Andrei

Mesaj de Carapcea Andrei »

Chiar daca nu este vorba de velocity sa va spun si eu . pana acum 3 lansete shimano vengeance de 3,6 3,5 lbs rupte fis sub matisajul celui de al 2 -lea inel de la varf (ale mele si ale unui prieten).Nu in laseu sau vreo sfortare .Cauza ne-am gandit noi :inelul nu are talpa perfecta e putin indoita la varf si dupa nspe lanseuri deterioreaza blancul care cedeaza cand nici nu te astepti practic fara nici un efort.Probabil face un fel de parghie cu picorusul din fata si cu cel de jos impinge in blank. In prima poza se vede talpa inelului luata la pila de mesterul de la shimano care a asamblat lanseta :). Lanseta e asa cum a venit ea din fabrica nu are modificari sau alte interventii. Rog pe cei cu Velocity rupte sa incerce sa faca si ei poze cu zona rupturii .
Fişiere ataşate
IMAG1771.jpg
IMAG1771.jpg (313.18 KiB) Vizualizat de 1359 ori
IMAG1769.jpg
IMAG1769.jpg (309.16 KiB) Vizualizat de 1359 ori

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Goro scrie:Am 4 Velocity din Martie 2015 . Sunt mulțumit de ele, se comporta bine in dril , numai ca la ultima partida una din ele a crăpat in lanseu !! Am trimis-o in garanție si sper sa se rezolve ! In rest sunt mulțumit de achiziție .
1 din 4 ruptă dar ești mulțumit de achiziție, dumneta ești un model de cumpărător la care toți comercianții visează. Dar ce se întâmplă dacă nu te rezolva la garanție, dispare mulțumirea sau iei de bună explicația ca nu ști să arunci sau ca ai supraîncărcat lansetă?!

freddieczt

Mesaj de freddieczt »

@DumiD

De obicei se rezolva la garantie , eu am un set de XS1 Intensity si am rupt in lanseu varful unei lansete (la a treia partida ) m-am dus la magazinul de unde le-am cumparat,au trimis-o la garantie si mi-au schimbat tronsonul de varf -in 7 zile aveam lanseta inapoi
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth, follow only beauty, and obey only love

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Chiar sunt niste lansete ok daca din 4 se rupe una.
Probabil sunt foarte multi utilizatori neavizati in Romania ce nu stiu decat sa supraincarce lansetele cu greutati de peste 160g si din cauza asta se rup.

Eu care am "doar" 4 lansete de crap dupa ce rup una si vreau sa ma duc mai devreme de 7 zile la pescuit nu m-as oftica.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”