Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Radu Colos
Puncte: 0

Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem

Mesaj de Radu Colos »

Sunt in cautarea unor lansete si sunt foarte nehotarat ce sa iau, Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem (model vechi, cu bila)
Am un prieten in Anglia care a gasit intr-un mic magazin aceste 2 modele cam la acelasi pret, diferenta fiind nesemnificativa.
Mentionez ca este vorba de modelul de 13' 3,5lb la ambele modele.
Va rog un mic ajutor din partea celor ce detin sau au detinut aceste modele.
Sunt interesat exclusiv de aceste modele asa ca va rog sa va abtineti de la alte recomandari pentru a evita polemicile care apar mai mereu in ultimul timp.
Va multumesc.

onu_eckou3
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem

Mesaj de onu_eckou3 »

Salut,

Din punctul meu de vedere Century. Imi place faoarte mult modelul cu bila. Focal System foloseste Autoclave Tech ceea ce confera blancului durata de viata mult mai mare.

Sonik sunt lansete de serie si nu exista termen de comparative din simplul motiv ca sunt din clase diferite.

In link-ul de mai jos gasesti mul mai multe informatii de la cineva care a pescuit cu aceste bete:

http://carponline.ro/recenzii/century-f ... stem-88012

Toate cele bune.

MariusFishing

Re: Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem

Mesaj de MariusFishing »

Radu Colos scrie:Sunt in cautarea unor lansete si sunt foarte nehotarat ce sa iau, Sonik SK4XTR sau Century FocalSistem (model vechi, cu bila)
Am un prieten in Anglia care a gasit intr-un mic magazin aceste 2 modele cam la acelasi pret, diferenta fiind nesemnificativa.
Mentionez ca este vorba de modelul de 13' 3,5lb la ambele modele.
Va rog un mic ajutor din partea celor ce detin sau au detinut aceste modele.
Sunt interesat exclusiv de aceste modele asa ca va rog sa va abtineti de la alte recomandari pentru a evita polemicile care apar mai mereu in ultimul timp.
Va multumesc.

Salut,

Din cele 2 modele enumerate de tine eu detin de anul trecut modelul Sonik Sk4 Xtr 13 ft 3.5 lb , din punctul meu de vedere este o lanseta foarte reusita din punct de vedere estetic ( superba) atentie la detalii, finisaje de calitate etc, din punct de vedere al performantelor te poti baza pe ea in lanseu in dril este cat trebuie de moale tinand cont ca este modelul de 3.5 lb dar nu se simte rigiditatea blancului in drill.

Modelul de la Century nu-l stiu

Fire intinse !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”