care este diferenta intre senzori fox eos r şi fox eos x?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
vasea
Puncte: 0

care este diferenta intre senzori fox eos r şi fox eos x?

Mesaj de vasea »

Poate sa imi explice cineva care este diferenta dintre ei si cu ce statii sunt compatibili? ca nu inteleg sistemiul asta cu emitator - statie, ma pot lipsi de acest emitator?

robyvan
pescar de competitie

Re: care este diferenta intre senzori fox eos r şi fox eos x

Mesaj de robyvan »

vasea scrie:Poate sa imi explice cineva care este diferenta dintre ei si cu ce statii sunt compatibili? ca nu inteleg sistemiul asta cu emitator - statie, ma pot lipsi de acest emitator?
eos R au incorporati in ei emitatori....deci ei sunt compatibili cu statia sau cu lanterna aia de cort. La eos X nu poti folosi statia....fiindca nu emit nimic :wink:
slowly we rot- by Obituary

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

robyvan scrie:
vasea scrie:Poate sa imi explice cineva care este diferenta dintre ei si cu ce statii sunt compatibili? ca nu inteleg sistemiul asta cu emitator - statie, ma pot lipsi de acest emitator?
eos R au incorporati in ei emitatori....deci ei sunt compatibili cu statia sau cu lanterna aia de cort. La eos X nu poti folosi statia....fiindca nu emit nimic :wink:
Eu am eos X...sunt foarte multumit de ei. In trecut am folosit emitatorii si statia de la Gardner la ei, am renuntat intre timp, acum folosind sistemul de emisie- receprie de la Fox TXR.
slowly we rot- by Obituary

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Modelul EOS nu se mai fabrica de ceva timp. Au fost o serie, ma refer la modelul EOS R, ce a avut ceva probleme la sistemul wireless si consumul de curent. EOS X in combinatie cu un sistem suplimentar wireless(Gardner sau Fox) au fost mult mai fiabili.

vasea

Mesaj de vasea »

Multumesc m-am lamurit in sfarsit!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Totusi, care sunt diferentele vizibile, la nivel de poza, intre Eos-R si Micron Eos, de exemplu?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”