ajutor pareri cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cristirac1980
Puncte: 0

ajutor pareri cort

Mesaj de cristirac1980 »

salutare tuturor...
rog pe cei care au avut sau au vazut sa-mi dea niste detalii despre urm 2 corturi:

Anaconda Moon Breaker 2 respectiv Trakko Comfort Bivvy

- dimensiunile sunt cam aceleasi ...inaltimea ma intereseaza cel mai mult ( la Anaconda e mai mare)

- ma intereseaza materialul care ar fi mai ok?

- inca un aspect important , cred ca la cel de la Trakko nu se poate porcura winterskin.

multumesc anticipat.

mihai florescu
pescar de competitie

Re: ajutor pareri cort

Mesaj de mihai florescu »

Alegerea mea ar fi pentru Anaconda Moon Breaker II chiar daca producatorul anunta pentru cortul Trakko o rezistenta a membranei de 10000mm presiune hidrostatica. Avanajele pentru cortul Anaconda, din punctul meu de vedere, sunt:, fereastra de aerisire din spatele cortului, greutatea si posibilitatea de a achizitiona winterskin.
http://www.totalfishing.ro/cort-anacond ... 38063.html

cristirac1980

Re: ajutor pareri cort

Mesaj de cristirac1980 »

mihai florescu scrie:Alegerea mea ar fi pentru Anaconda Moon Breaker II chiar daca producatorul anunta pentru cortul Trakko o rezistenta a membranei de 10000mm presiune hidrostatica. Avanajele pentru cortul Anaconda, din punctul meu de vedere, sunt:, fereastra de aerisire din spatele cortului, greutatea si posibilitatea de a achizitiona winterskin.
http://www.totalfishing.ro/cort-anacond ... 38063.html

salut si mersi
da, greutatea si winteskinul sunt importante si pt mine
cel de la trakko are fereastra pe tot spatele lui si poti sa bagi si 2 paturi in el- astea ar fi niste avantaje
m-ar interesa materialul , dar ma gandesc ca Anaconda are materiale ok si constructie ok, cel putin pana acum nu am vazut plangeri din punctul asta de vedere.
mai asteptam pareri :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”