Mai ramane de facut un credit la taxa pe balta si gata treaba! Bai fratilor, nu mai suntem normali la cap?!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator: CLAUMAR PESCAR
In cazul asta, vreau si eu un pavilion Avid! Se poate?CLAUMAR PESCAR scrie:Dobanda este egala cu dobanda orcarui card de credit de pe piata si anume de 28% pe an, adica daca cumperi un produs de 1000 lei platesti 1280 lei intr-un an de zile, adica 106.66 lei rata lunara timp de un an de zile.
Nu obliga nimeni pe nimeni sa faca astfel de credit, din partea mea veniti toti cu banul cash, ma scuteste pe mine de o munca in plus
Aplica pe site si vei vedea daca se poatePallBogdan scrie:In cazul asta, vreau si eu un pavilion Avid! Se poate?CLAUMAR PESCAR scrie:Dobanda este egala cu dobanda orcarui card de credit de pe piata si anume de 28% pe an, adica daca cumperi un produs de 1000 lei platesti 1280 lei intr-un an de zile, adica 106.66 lei rata lunara timp de un an de zile.
Nu obliga nimeni pe nimeni sa faca astfel de credit, din partea mea veniti toti cu banul cash, ma scuteste pe mine de o munca in plus
Hahaha, cum vine asta???CLAUMAR PESCAR scrie:Dobanda este egala cu dobanda orcarui card de credit de pe piata si anume de 28% pe an, adica daca cumperi un produs de 1000 lei platesti 1280 lei intr-un an de zile, adica 106.66 lei rata lunara timp de un an de zile.