Sac de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mihalcea Cristian
Puncte: 0

Sac de dormit

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Salut baieti... Ce sac recomandati all season care sa poată fi achizionat cu un buget de 400 RON...va multumesc !
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

nit_matias
Pescar de competitie

Re: Sac de dormit

Mesaj de nit_matias »

Trakker big snooze+, excellent daca ai si un cort bun cat de cat. Am dormit si in Noiembrie la cort, cand a venit zapada, in 2014 si nu mi-a fost frig.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ovideli

Mesaj de ovideli »

Brasoveanu scrie:Salut baieti... Ce sac recomandati all season care sa poată fi achizionat cu un buget de 400 RON...va multumesc !
in afara de pret eu zic sa tii cont si de dimensiunile patului :wink:, adica trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile patului.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Brasoveanu scrie:Salut baieti... Ce sac recomandati all season care sa poată fi achizionat cu un buget de 400 RON...va multumesc !
Eu iti recomand sa folosesti sacul de dormit Garner impreuna cu patura Anaconda.
http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 10069.html
http://www.totalfishing.ro/patura-water ... 35794.html

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

Salut Cristi. Si eu iti recomand Gardner Subzero, am un sezon cu el, am fost si in primavara pe Mv2 pe frig cu el, sunt si acum pe Varlaam cu el si permite respiratie ok la cald.

kramy

Mesaj de kramy »

delcea_sergiu scrie:Salut Cristi. Si eu iti recomand Gardner Subzero, am un sezon cu el, am fost si in primavara pe Mv2 pe frig cu el, sunt si acum pe Varlaam cu el si permite respiratie ok la cald.
Despre Gardner Subzero numai cuvinte de lauda, mai ales ca este si la un pret accesibil. O descriere excelenta si un filmulet de prezentare gasesti aici: Sac de Dormit Gardner Sub-Zero 4 Sezoane

Poti arunca o privire si la Mivardi Executive de 4 sezoane, considerat si acesta un sac de dormit foarte calduros.

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

Vorbeste un pic si cu Tata Nitu, poate te ajuta. :wink:

darius123

Mesaj de darius123 »

Insista mai mult la Irinel Nitu pentru un Anaconda Level 4 sau 4.1, este varful de gama de la Anaconda, material de 10000 rezistent la ploaie, probat la -5 grade fara probleme, straturi detasabile pentru periodele mai calde ale anului.Acum a primit marfa si a avut 2 saci, dar vorbeste cu Irinel si poate prinzi un sac tura viitoare.La 100 ron/sac este pomana curata, avand in vedere ca sacul costa 130 euro.

doipac

Mesaj de doipac »

De big snooze + iti poti spune si eu numai de bine. Anul trecut am plecat la o partida si colegul mi-a uitat sacultacasa ce doar il cumparasem. Au fost in jur de -4 noaptea si n-are rost sa-ti spun ca am pus si geanta de scule peste mine. A 2-a zi a venit cu alt coleg de club cu el si am dormit neintors noaptea. N-as spune ca chiar un 4 seazon dar pentru 3 sezoane vs pret vs volum e o alegere excelenta

adrianmihai

Mesaj de adrianmihai »

Fox evo ts.doar ca depășește puțin bugetul

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”