Recomandare boilies atractie.

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ritesco
Puncte: 0

Recomandare boilies atractie.

Mesaj de ritesco »

Merg la o partida scurta de 12 ore pe o balta destul de mica dar intens populata,balta detine exemplare de crap de peste 10 kg.As vrea sa folosesc boilies pentru o oarecare selectie.Ce boilies imi recomandati ? Ma gandeam la Boilies Dynamite Baits Hi-Attract Squid Liver & Black Pepper 15mm.Nu am folosit niciodata bile din gama Hi-Attract de la Dynamite,ce parere aveti ?
Eu bine,Tu ?

Razvan Chirita

Re: Recomandare boilies atractie.

Mesaj de Razvan Chirita »

Sunt bune ...

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

daca vrei sa mergi pe dynamite incearca ceva din gama fresh. fresh squid & octopus and black pepper sunt niste bile excelente. poate printre cele mai bune ready-made-uri. versiunea veche a lor nu o mai gasesti decat de 10mm dar poti incerca linistit varianta noua.

ritesco

Mesaj de ritesco »

Ai incercat si gama attract ? si crezi ca sunt mai bune cele fresh ? As combina bile de 15 cu bile de 20.
Eu bine,Tu ?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

ritesco scrie:Ai incercat si gama attract ? si crezi ca sunt mai bune cele fresh ? As combina bile de 15 cu bile de 20.
gama attract nu am incercat-o. dar avand in vedere ca gama fresh este una mai nou scoasa tin sa am mai multa incredere. fresh le-am vazut cum lucreaza in apa si sunt excelente pentru ready-made-uri. nu te lua doar dupa numele de attract. conteaza si cum se comporta bila in apa nu ce scrie pe punga

Alexandru.B

Mesaj de Alexandru.B »

Pe o balta relativ mica si densitate apreciabila ma indoiesc ca selectia o poate face altceva in afara ''bulanului''.
Discutia despre bile, este asa, sa fie.
If time is money, I'll spend my money on time.

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

incearca din care gama vrei si pentru un plus de atractie toarna niste dip peste ele. sau si mai bine glazureazale

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

pentru selectie bate umpic forumuriile si cauta strategii de selectie care nu au treaba neaparat doar cu folosirea boiliesului ci distanta bila-carlig, modul in care nadesti etc. nicidecum daca folosesti boilies din start ai selectat pesti, chiar deloc.

ritesco

Mesaj de ritesco »

pai voi pescui izolat,nu voi forma niciun pat de nada,am mai pescuit pe balta asta cu bile la fel si am avut rezultate bune,doar ca am pescuit cu bile home made si acum am ramas fara si nu mai rulez pana in primavara.dar bilele fresh sunt cumva solubile ? din ce am inteles nu se ruleaza cu ou .
Eu bine,Tu ?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ce inseamna bile fresh care nu se ruleaza cu ou? ca sunt rulate cu lapte de porumb? daca da, sunt solubile..
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”