Posesori de senzori Energoteam

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

miionesc
Puncte: 0

Posesori de senzori Energoteam

Mesaj de miionesc »

Salut,

Am tot citit ca senzorii de la Energoteam devin lipiciosi (mai exact stratul de protectie de pe carcasa) dupa expunere indelunga la soare. Ce e drept, mare parte dingtre comentarii erau de prin 2010-2011.
Asa ca ii rog pe cei care au folosit/folosesc acesti senzori sa ma ajute cu pareri din propria lor experienta.
Nu imi este clar ce inseamna "expunere indelunga la soare"...un sezon? doua? trei? mai putin?...
Problema exista doar la modelul mai vechi = ET 200 sau si la ET E-Sential, care inca se mai vinde in magazine?

Multumesc anticipat
Focused on angling

kramy

Re: Posesori de senzori Energoteam

Mesaj de kramy »

Despre modelul acesta intrebi: Set Avertizoare EnergoTeam E-Sential Radio 4+1?

miionesc

Mesaj de miionesc »

kramy scrie:Despre modelul acesta intrebi: Set Avertizoare EnergoTeam E-Sential Radio 4+1?
Da.
Focused on angling

kramy

Mesaj de kramy »

OK...stiu ca exista o problema cu exfolierea la acesti senzori sau cel putin la modelele mai vechi... dar la cei care ii folosesc foarte intens...eu i-am avut 2 ani de zile si doar la unul din set se vedeau ceva urme de genu...dar mergeam doar 1 data pe luna la pescuit in perioada cand i-am avut

in schimb la un prieten care mergea mai des i s-au exfoliat mai tare...dar atentie, n-am avut nici eu, nici el niciodata vreo problema cu ei in ceea ce priveste functionarea (si au prins cam toate conditiile meteo :D )...

PS: poate intre timp Energofish a rezolvat si problema mentionata

miionesc

Mesaj de miionesc »

kramy scrie:OK...stiu ca exista o problema cu exfolierea la acesti senzori sau cel putin la modelele mai vechi... dar la cei care ii folosesc foarte intens...eu i-am avut 2 ani de zile si doar la unul din set se vedeau ceva urme de genu...dar mergeam doar 1 data pe luna la pescuit in perioada cand i-am avut

in schimb la un prieten care mergea mai des i s-au exfoliat mai tare...dar atentie, n-am avut nici eu, nici el niciodata vreo problema cu ei in ceea ce priveste functionarea (si au prins cam toate conditiile meteo :D )...

PS: poate intre timp Energofish a rezolvat si problema mentionata

Multumesc pentru info!
Focused on angling

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Ai mei dupa trei ani se prezentau bine....i-am vandut unui user de pe forum si omul a fost multumit....
Dragos C. - Brasov

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

La modelul nou nu mai are acel strat de vopsea cauciucata, adica cei de anul 2013.
Eu am primul model, cred ca au sapte ani, folositi la greu si abia anul trecut a aparut problema lipicioasa dar am lasat carcasa goala si iam frecat cu triumf.
Nume utilizator schimbat din gazaru

miionesc

Mesaj de miionesc »

OK. Altfel inteleg ca sunt destul de rezistenti si nu am gasit nimic de rau in ceea ce priveste functionarea. Doar faptul ca statia nu replica exact sunetul transmis de avertizor...dar cred ca pot trece peste acest aspect :). Cu alte cuvinte, pare ca isi merita banii.
Focused on angling

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

am si eu o intrebare referitor la acesti senzori
au mufa jack pentru swingere lumino?
intreb deoarece nu am vazut nici o specificatie de genul, cel putin la marele pescar

miionesc

Mesaj de miionesc »

Mihai_1981gr scrie:am si eu o intrebare referitor la acesti senzori
au mufa jack pentru swingere lumino?
intreb deoarece nu am vazut nici o specificatie de genul, cel putin la marele pescar
"Senzorii sunt prevazuti cu reglaje pentru sensibilitate, ton si volum, precum si mufa jack pentru conectarea swingerelor luminoase." http://www.totalfishing.ro/set-3-averti ... -7414.html
Focused on angling

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”