Shimano Alivio vs Daiwa Black Widow vs Prologic C1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vlad Razvan
Puncte: 0

Shimano Alivio vs Daiwa Black Widow vs Prologic C1

Mesaj de Vlad Razvan »

Va salut! Vreau sa achizitionez 4 lansete 3.90 3,5 lb si asi avea nevoie de cateva pareri legate de lansetele din titlu,sau daca imi puteti recomanda si altceva cam la acelasi pret (in jur de 300lei/buc) asi fi recunoscator. Ma gandesc si la varianta sh cu gandul ca poate pun mana pe ceva mai calitativ dar ma incanta mai mult un lucru nou si daca se poate si cateva sfaturi despre aceasta alegere nou/sh.

kramy

Re: Shimano Alivio vs Daiwa Black Widow vs Prologic C1

Mesaj de kramy »

Blankurile de la Prologic C1 si Shimano Alivio sunt mai moi decat la Daiwa Black Widow. Iti ofera placere mai mare in drill. Le-as recomanda pentru pescuitul la distante mici sau medii si pescuitul plantat. Cu Black Widow poti atinge distante mai mari in aruncare si avand blank-ul si mai rigid sunt recomandate si pescuitului in agatatura.

Dintre cele 3, eu as alege Daiwa. Nu vreau sa te influentez insa sa iei o decizie pripita. Poti sa te uiti pe caracteristicile fiecareia, sa faci comparatie intre caracteristici si apoi sa iei decizia potrivita. Arunca o privire aici:

Lanseta Daiwa Black Widow 3.90m 3.5lbs 2buc
Lanseta Shimano Alivio DX 3.96m 3.5lbs 2buc
Lanseta Prologic C1 3.90m 3.5lbs 2buc

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Multumesc frumos pentru sfat,am sa tin cont de el.
Mai astept si alte pareri sau sfaturi de la cineva care foloseste alt echipament in afara de ce am pus in titlu ,sa ma pot incadra si in buget ..max 350/lanseta.
Cu cat voi avea mai multe variante imi va fi mai usor sa aleg.
Multumesc inca o data pentru ajutor !

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Caracteristicile fiecareia din titlu le am citit dar ma interesa parerea cuiva care le foloseste si cred ca am sa ma inclin spre Daiwa daca nu voi primi si alte sfaturi. Ideea este ca cineva in alt topic nu a vorbit chiar frumos despre acest model de la Daiwa .. dar acum parerile sunt impartite mai ales ca unii nu sunt fortati de buget sa apeleze la echipament mai ieftin.
Multumesc!

kramy

Mesaj de kramy »

Vlad Razvan scrie:Caracteristicile fiecareia din titlu le am citit dar ma interesa parerea cuiva care le foloseste si cred ca am sa ma inclin spre Daiwa daca nu voi primi si alte sfaturi. Ideea este ca cineva in alt topic nu a vorbit chiar frumos despre acest model de la Daiwa .. dar acum parerile sunt impartite mai ales ca unii nu sunt fortati de buget sa apeleze la echipament mai ieftin.
Multumesc!
Parerile sunt mereu impartite...ideea e ca tu sa fii multumit de alegerea facuta. Poti merge in magazin sa vezi personal lansetele.

... si uite inca un model care mie personal imi place si se incadreaza in bugetul mentionat de tine.

Lanseta Crap K-Karp Dominant 3.90m 3.5lbs 2buc

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Intr-un buget de 300lei, eu v-as recomanda Lanseta K-Karp Dominant 13' 3,5lb, cu un grad mai ridicat de rigiditate fata de lansetele enumerate de dumneavoastra.

Alte lansete pe care vi le recomand, desi va depasete putin bugetul de 350lei:

Maver Carp Genesis Extreme 3.90m si 3.5lb
Fox Warrior S 3.90m si 3.5lb

Vad ca locatia dumneavoastra de profil este Bucuresti, puteti trece prin magazin sa vedeti si sa comparati aceste lansete.

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Multumesc pentru toate sfaturile , am sa merg in magazin sa pun si mana pe ele si ma decid acolo intre Daiwa si K-karp.
O zi buna sa aveti si tot respectul !

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu nu ti-as recomanda Daiwa BW in nici un caz. Blanc foarte moale, inele groase, iar aspectul lasa de dorit. Daca vei pescui cu momitor, o sa tragi tare sa atingi 100m.
O lanseta mai rigida este mai potrivita pentru genul de pescuit practicat in Romania, unde majoritatea pescuiesc cu momitor si au nevoie de o lanseta puternica. Chiar daca acum nu crezi asta, cu timpul o sa vrei o lanseta mai tare. Eu iti recomand sa nu faci compromisuri. Mai bine mai asteapta si mai pune ceva bani deoparte, si iti cumperi din prima ceva bun. Gama de jos de la Daiwa sau Shimano, cuprinde lansete mai ieftine dar sa stii ca in general, calitatea se reflecta in pret.
Eu iti recomand Shimano Beastmaster BX sau daca vrei ceva mai ieftin, ia Mtx14 de 390, este ceva mai moale ca Beastmaster dar si mai ieftina. Din punctul meu de vedere, cu cat mai rigida, cu atat mai bine.
Sau poate preferi un feeder. Dar daca vrei lansete sa le tii mai mult timp, uita de Black Widow sau Alivio.

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Salut Vlad din punctul meu de vedere eu ti-as recomanda un mad defender de 3,9/3,5 lbs la un pret de 270 lei si credema ca in bani respectivi nu cred sa gasesti ceva mai bun.Exista in 2 versiuni cu inel de 40 si inel 50 toate cele bune.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Vlad Razvan scrie:Multumesc pentru toate sfaturile , am sa merg in magazin sa pun si mana pe ele si ma decid acolo intre Daiwa si K-karp.
O zi buna sa aveti si tot respectul !
Daca ai cum sa astepti si sa iti iei niste bete serioase fa-o. Daiwa BW este moale intr-adevar, il folosesc de 2 sezoane, dar o fac la plantat.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”