Apa creste p l a peste,apa scade pu a cade,
Prostituatele pleaca acasa...
Prostii accepta conditiile.
Sa aveti fir intins ca arcul la pix

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
"prostituate " cu coloana vertebrala .... traim in romania si acceptam ramânisme ..dani dan scrie:Carp fest ...o mare prostitutie...
Ce am făcut eu din ce nu se face?!Nini scrie:Fraierii de pe standurile 2-9 au ramas indiferent de discutii.
Fraierii de pe 2-9 au ramas pana la final, si au acceptat infrangerea.
Eu unul nu ma consider fraier. Vorbeste pt tine.
Am acceptat conditiile noi, nu nea impus nimeni.
Problema este alta: Iohan a gresit pt ca s a umblat la apa.
Ca a scazut, ca crescut ca a pus sau nu placa asta este alta poveste.
Iohan a promis ca nu se umbla la apa !!! De ce s a intamplat?
Aici este problema. De ce nu ati anuntat ??? Voi ati fost acolo, trebuia sa vorbiti!
In rest este cancan. Decizia este a noastra daca participam la un concurs sau nu.
Eu cred ca Iohan tulburat de nasterea celui mic nu a fost implicat aici cu gandul.
Fiind prietenul meu i l inteleg, dar asa ceva nu se face!!!
Prostituția asta ai castigat - o anul trecut...dani dan scrie:Carp fest ...o mare prostitutie...
"fraieri" nu am spus eu , s-a spus ieri seara de catre Iohann la Martoiu in stand , Vali poate confirma ...Nini scrie:Fraierii de pe standurile 2-9 au ramas indiferent de discutii.
gresit .. am spus ca daca mai umbli la deversor eu plec ... ai umblat azi dimineata punand un celofan in plus , moment in care am strans si am plecat ..iohann scrie: Ai spus ca dacă apa nu ajunge unde vroiai tu" pleci!..a ajuns și ai plecat ca nu prindeai peste!
"fraieri" nu am spus eu , s-a spus ieri seara de catre Iohann la Martoiu in stand , Vali poate confirma ...[/quote]Nini scrie:Fraierii de pe standurile 2-9 au ramas indiferent de discutii.
Marian Constantin scrie:"fraieri" nu am spus eu , s-a spus ieri seara de catre Iohann la Martoiu in stand , Vali poate confirma ...Nini scrie:Fraierii de pe standurile 2-9 au ramas indiferent de discutii.
L.E- mi ai spus mie aseara in fata ca nu stim sa prindem peste, la Vali Martoiu in stand ..