Shimano Alivio vs Daiwa Black Widow vs Prologic C1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vlad Razvan
Puncte: 0

Re: Shimano Alivio vs Daiwa Black Widow vs Prologic C1

Mesaj de Vlad Razvan »

Multumesc Aleen pentru sfat,renunt la ideea de a alege Daiwa BW sau Alvio.
Daca mi-ai da si o parere despre K-Karp Dominant 13' 3,5lb si Mad Defender asi fi recunoscator.

Driscu Radu multumesc si pentru parerea ta,am sa merg in magazin sa pun mana si pe un Mad Defender.
Pana la urma daca asa stau lucrurile cu echipamente la un buget mai mic am sa mai astept sa cresc bugetul si sa pot face o alegere mai buna sau ramane sa aleg dintre Mad Defender,MTX 14 sau K-Karp daca mai primesc si despre ele niste pareri de la pescari cu experienta ca voi care au avut ocazia sa le si testeze oarecum.
O zi placuta sa aveti !

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

nit_matias asta cred ca am sa fac daca asa ma indruma toata lumea,mai astept pt ceva mai bun!
Multumesc si o zi buna!

sorinD

Mesaj de sorinD »

Allen Besnovich scrie:
Eu iti recomand Shimano Beastmaster BX sau daca vrei ceva mai ieftin, ia Mtx14 de 390, este ceva mai moale ca Beastmaster dar si mai ieftina.
Nu am pus mana pe Shimano Beastmaster BX, dar esti sigur ca este mai tare decat MTX14? Asta inseamna ca in mainile potrivite arunca mai mult decat un MTX14?
Sorin

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Nu stiu asta, dar poti incerca sa pescuiesti cu ele. Mie, personal, mi-au lasat o impresie foarte placuta.

AND1

Mesaj de AND1 »

Pentru pescarul roman,cu buget mediu si cu varii posibilitati de a pescui(aproape,departe,cu momitoare sau fara)...este o singura varianta profitabila si de durata...unii ii spun 'METEICS' (MTX14).
Fiabilitatea acestei lansete este demonstrata deja.
La bugetul tau e ce se poate mai bine.
Daca cineva aduce in discutie 'placerea drill'ului'...sa stii ca e doar un cliseu comercial,preluat de forumisti :D .
Cel mai important aspect in pescuit e sa localizezi pestele si mai apoi...SA AJUNGI LA EL...bineinteles pentru a avea cu ce sa faci un drill.
Bafta in alegere.

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

AND1 scrie:Pentru pescarul roman,cu buget mediu si cu varii posibilitati de a pescui(aproape,departe,cu momitoare sau fara)...este o singura varianta profitabila si de durata...unii ii spun 'METEICS' (MTX14).
Fiabilitatea acestei lansete este demonstrata deja.
La bugetul tau e ce se poate mai bine.
Daca cineva aduce in discutie 'placerea drill'ului'...sa stii ca e doar un cliseu comercial,preluat de forumisti :D .
Cel mai important aspect in pescuit e sa localizezi pestele si mai apoi...SA AJUNGI LA EL...bineinteles pentru a avea cu ce sa faci un drill.
Bafta in alegere.
Am sa iau in considerare obtiunea asta mai ales ca majoritatea m-au indrumat spre MTX.
Multumesc pentru sfat si o zi buna!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”