salut,
care e incarcatura maxima si cea optima pentru Mtx 14 3.9m 3.75lb ?
Ma intereseaza pt. plumbi si pentru momitoare.
Am nevoie pt. casting si pescuit la distante mari.
multumesc,
Probabil ca se pune problema unui spod cu care sa poti nadi la 120-130 de metri cu spombul, spre exemplu.
Eu am tot Carp Expert insa cu spombul nu se duce mai mult de 100-110 metri. Cu minispombul se duce mai departe insa intra putina nada si faci scurta la mana daca vrei sa faci o nadire intensa.
Eu as fi curios sa ne spuna o parere cineva care are un spod Free Spirit Hi'S sau Free Spirit Spomb Rod sau Century Spodding Machine. Poti nadi cu spombul, cu boilies, la 120-130 de metri fara probleme?
robert_anisoiu scrie:Probabil ca se pune problema unui spod cu care sa pMulinetaestedi la 120-130 de metri cu spombul, spre exemplu.
Eu am tot Carp Expert insa cu spombul nu se duce mai mult de 100-110 metri. Cu minispombul se duce mai departe insa intra putina nada si faci scurta la mana daca vrei sa faci o nadire intensa.
Eu as fi curios sa ne spuna o parere cineva care are un spod Free Spirit Hi'S sau Free Spirit Spomb Rod sau Century Spodding Machine. Poti nadi cu spombul, cu boilies, la 120-130 de metri fara probleme?
Cu mtx class eu reusesc sa ma duc ceva mai bine de 120 m cu spombul mare. Mulineta este un adonis incarcat cu textil de 0.19 vro 80 m ( atat a mai ramas in urma perucilor) iar restul este monofilament de 0.30.
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
Un super spod capabil sa laseze si la 150 de metri spombul midi ,in functie de aruncator.Usor si moale pe varf,asta este secretul unui spod capabil sa lucreze impecabil cu rachete spomb fara sa omoare utilizatorul.Lanseta este Sportex Competition spod de 13'' si 5 lbs.Dupa ce am vazut ce poate la un concurs in Ungaria am cumparat unul si nu este termen de comparatie cu nici o lanseta normala de pescuit transformata in spod. http://www.sportex.de/en/products/carp-rods.html https://www.youtube.com/watch?v=hTYsn7WRUm8
Interesant, insa ideea era sa recomandati un spod care sa lucreze cu spombul mare cu nu cel mic. Cel mic duce prea putina momeala o data.
Interesant ar fi si Free Spirit Spomb Rod, spod care se pare ca e construit special pentru nadirea cu spombul mare. Am vazut pe youtube un filmulet dar nu spuneau deloc distanta aproximativa la care se duce.
robert_anisoiu scrie:Interesant, insa ideea era sa recomandati un spod care sa lucreze cu spombul mare cu nu cel mic. Cel mic duce prea putina momeala o data.
Interesant ar fi si Free Spirit Spomb Rod, spod care se pare ca e construit special pentru nadirea cu spombul mare. Am vazut pe youtube un filmulet dar nu spuneau deloc distanta aproximativa la care se duce.
Sportexul duce si spombul mare fara probleme.Am testat azi cateva aruncari.Nu toata lume foloseste spombul mare .Am dat cu Crash ball cel mare 100 de metri fara probleme.Atat textil am pus de aia stiu sigur.Merge insa si mai mult.