recomandare fire pt. rauri , dunare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

carpasian
Puncte: 0

recomandare fire pt. rauri , dunare

Mesaj de carpasian »

ce fire sa pun pe okuma longbow 680 pescuit pe rauri si dunare ? pescuit la chinezesc (novac si sanger) , crap (mai rar cand intra :-) ) si ce mai da pe langa - fir de 0,40 (am folosit trabucco super iso dar de 0,50 si am fost foarte multumit) ceva mai bun si ca pret si referitor la calitate si durabilitate ?? voi ce folositi ? multumesc

gabi1
Veteran

Re: recomandare fire pt. rauri , dunare

Mesaj de gabi1 »

Nash Bullet. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

TRABUCCO TF XPS FLUO LONG CAST ... e genial :!:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Pe Dunăre și în Delta folosesc Carp Expert multi color de 0,40.
Nume utilizator schimbat din gazaru

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ca si monofilamente pentru Dunare, va recomand urmatoarele fire:

Fir monofilament P-Line Extrusion Smoke Silver 0,48mm/24,3kg/2000m, Fir monofilament Stren Original Clear Blue 0,40mm/12,1kg/300m sau Sufix Tritanium 0,45mm.

Cu un plus pentru P-LIne, acesta vine la role de 2000m si pot schimba oricand firul de pe tambur, in afara de asta, pretul lui este acceptabil. Colegii mei care pescuiesc pe Dunare din barca, folosesc Stren-ul, fir foarte bun, acesta vine si la role de 2200m in doua culori hi vis gold si clear.

kramy

Mesaj de kramy »

Trabucco Super Iso este un fir foarte bun, n-as renunta la el mai ales ca ai si 500m pe tambur.

carpasian

Mesaj de carpasian »

toate recomandarile sunt foarte bune ! multumesc ! am folosit trabucco super iso dar de 0,50 e un fir al naibii de rezistent cand mai agatam , era un chin sa trag de fir bandajat la mana cu un prosop pana facea poc :D cazul este rezolvat : carp expert de 0,40 multicolor . este firul cu care m-au pricopsit ca bonus la cumpararea mulinetelor cei de la magazin . @gazaru fara voia mea voi incerca si eu firul pe care mi l-ai recomandat si voi reveni cu o parere sau de ce nu o recomandare pentru cineva care va fi in dilema ca si mine . sunt convins ca era loc si de mai bine dar dupa cum umbla vorba .... "pomana ingrasa" (s-o cred eu ca-i pomana :lol: e platit tot de mine deja :lol: ) voi ramane sa scot buturugile din dunare cu asta . multumesc si vorba nevesti'mii .... fir intins ca flocu' !

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

La multicolor trebuie incercat nodul dupa ce il faci..de multe ori se rupe dar cand il reusesti tine bine.

carpasian

Mesaj de carpasian »

am mai patit asa la carbotex fluo de 0,40 nu-l stiam ce fir e si ma miram ca se rupea cand faceam nod de-atunci nici sa n-aud de el . sper ca asta e cat de cat mai bun . trabucco e brandul de care am fost multumit - ieftin si bun -

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Trabucco ieftin ? Care? Ca sa vezi care e ieftin imparte pretul la lungime. Dar trebuie luata in calcul si grosimea ca asta da volumul.. De exemplu mie mie mi se pare ieftin shimano tehnium sau invistec de 0,20 sau 0,22......la grosimea asta e mai ieftin si decat la Mitranescu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”