k-karp adamance 12000 sau okuma axeon V2 AXII-80

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

carpasian
Puncte: 0

k-karp adamance 12000 sau okuma axeon V2 AXII-80

Mesaj de carpasian »

sunt confuz .... nu sunt experimentat si de aceea cer ajutorul membrilor care au avut ocazia sa le invarta . intre mulinetele astea : k-karp adamance 12000 si okuma axeon V2 AXII-80 ce-mi recomandati ? pescuiesc la distante de aprox. 45-50 m pe rauri ( siret , prut ) la crap , novac , ocazional pe Dunare exclus balti , lacuri si m-as indrepta spre o mulineta robusta , fiabila si bine'nteles ....... ieftina :) multumesc !

odoctee
Moderator

Re: k-karp adamance 12000 sau okuma axeon V2 AXII-80

Mesaj de odoctee »

carpasian scrie:m-as indrepta spre o mulineta robusta , fiabila si bine'nteles ....... ieftina :) multumesc !
okuma longbow eventual varianta mai mare pentru rauri :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

carpasian

Mesaj de carpasian »

odoctee scrie:
carpasian scrie:m-as indrepta spre o mulineta robusta , fiabila si bine'nteles ....... ieftina :) multumesc !
okuma longbow eventual varianta mai mare pentru rauri :wink:
nu-i rea alegerea ca mi-au mai recomandat-o cativa prieteni . au mai intrat in joc inca doua concurente :
- D.A.M. Quick SLS 570 FD (am urmarit pe youtube) am citit descrierea si am vazut pretul
- K-Karp Patriot (foarte ieftina , cred ca e adamant fara baitrunner parerea mea ...)

ovideli

Mesaj de ovideli »

carpasian scrie: k-karp adamance 12000 si okuma axeon V2 AXII-80 ce-mi recomandati ?
nu stiu mulineta k-karp adamance 12000, deci nu pot face o comparatie intre ele, dar detin okuma axeon V2 AXII-80 de trei ani si nu am avut nicio problema cu ele (nu sunt pescuite in regim de concurs), eu as alege Okuma, decizia e a ta.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

carpasian

Mesaj de carpasian »

ovideli scrie:
carpasian scrie: k-karp adamance 12000 si okuma axeon V2 AXII-80 ce-mi recomandati ?
nu stiu mulineta k-karp adamance 12000, deci nu pot face o comparatie intre ele, dar detin okuma axeon V2 AXII-80 de trei ani si nu am avut nicio problema cu ele (nu sunt pescuite in regim de concurs), eu as alege Okuma, decizia e a ta.
luni vreau sa dau comanda asa ca stau cu ochii pe subiect . astept pareri mai multe de la detinatori iar la urma , ce mulineta o sa castige , promit sa fac poze sa le expun .

despre K-Karp endless 10 000 sau 8 000 (am inteles ca ar fi mai buna 8 000 de la un reprezentant al unui magazin de articole de pescuit) ce se stie ? dar K-Karp excellence 10 000 ?? sper ca din modelele astea va trebui sa iasa unul castigator ! ms. fain !

carpasian

Mesaj de carpasian »

si cum eu sunt un tip ascultator mi-am comandat 4 okuma longbow 680 . @odoctee ms. de sfat cred ca ai perfecta dreptate raport calitate pret si sa pescuiesti la rau sau dunare. repet nu trebuie sa arunci decat vreo 45-50 m si asta doar in locurile care iti permit lucrul asta cat despre fiabilitate am auzit numai de bine de modelul asta . salutare si fir intins tuturor !

carpasian

Mesaj de carpasian »

astazi le-am primit plus bonus o rola de carp expert de 1000 m multicolor de 0,40 chiar sunt tepene mulinetele la prima vedere maine le fac safteaua pe siret s-a amanat cu o saptamana plecarea in delta . am gasit trei lansete (ca una deja o aveam) anaconda undercover 2 extreme spod de 6-7 lbs. le-am cumparat de la magazin de la Tata Nitu (facusem cerere de oferta intr-o sectiune pe forum) . recomand magazinul sunt niste oameni foarte seriosi si au lucruri de calitate la bani putini . repet sunt extrem de multumit ca la sfarsitul lui octombrie mai iau inca o lanseta identica . salutare , va doresc fir intins !

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

carpasian scrie:si cum eu sunt un tip ascultator mi-am comandat 4 okuma longbow 680 . @odoctee ms. de sfat cred ca ai perfecta dreptate raport calitate pret si sa pescuiesti la rau sau dunare. repet nu trebuie sa arunci decat vreo 45-50 m si asta doar in locurile care iti permit lucrul asta cat despre fiabilitate am auzit numai de bine de modelul asta . salutare si fir intins tuturor !
sa le folosesti sanatos si sa-ti aduca multe satisfactii!
toate bune,
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

carpasian

Mesaj de carpasian »

promisiunea e promisiune .... cum am zis in comm mai sus ca le fac poze :cry: :mrgreen:
Fişiere ataşate
IMG003.jpg
IMG003.jpg (141.94 KiB) Vizualizat de 1306 ori

carpasian

Mesaj de carpasian »

ms. @odoctee . pe una am trabucco super iso de 0,50 este firul de care aminteam dar l-am intors si cu siguranta e mai beton decat carp expert in primul rand si ca grosime - l-am pus deoarece rola de .......1000m .....!!!! s-a terminat din pacate la a treia mulineta o sa mai iau un kilometru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”