Sau mai gros si fara inaintas cand ai agatatura in fata!tu inca nu intelegi la ce te ajuta un fir mai subtire la pescuitul pe carpodrom

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sau mai gros si fara inaintas cand ai agatatura in fata!tu inca nu intelegi la ce te ajuta un fir mai subtire la pescuitul pe carpodrom
eu mi am luat asa ceva si imi plac foarte mult,sunt extrem de bine lucrati ca finisaj,iti arata pe ecran cat fir a luat pestele in trasatura ,poti seta din cort sensibilitatea lor etc,sunt revolutionari zic eu fata de ce era pana acum,e o reala placere sa i ai in manaGoro scrie:Are cineva așa ceva ? A testat careva ? Arată bine dar fără câteva păreri de bine sau rău nu as da 1500 lei !!
n-am rezistat mai mult de 7 minute...atat de profesionist, atat de detaliat, atat de bine structurat review-ul, incat am ras putin si l-am inchis...de ce nu si-or vedea unii de treaba ???New Direction scrie:https://www.youtube.com/watch?v=_wsifjD ... ture=share
Rezistentule!n-am rezistat mai mult de 7 minute...
mihai turiac scrie:Singurul motiv pt care as schimba avertizorii ar fi aparitia unora cu niste sunete care sa mi placa extrem de mult.....in rest toti avertizori fac acelas lucru...mai ales ca avertizorii pe care ii folosesc acum au foarte multe functii care nu le folosesc ( hakuyo 2014)