In descriere sunt bile de atractie,eram curios,asta nu inseamna ca si doresc sa pescuiesc cu ele.Tu le-ai folosit ? Pentru ca altfel nu inteleg de ce iti dai cu parerea.
ritesco scrie:In descriere sunt bile de atractie,eram curios,asta nu inseamna ca si doresc sa pescuiesc cu ele.Tu le-ai folosit ? Pentru ca altfel nu inteleg de ce iti dai cu parerea.
sunt niste b....i!
parere personala-sunt bune pentru mers pe camp si aruncat cu bastonul de nadire, astfel iti perfectionezi stilul si distanta de nadire
" asa cum ARO e pt Billa."
Nu are nicio legatura marca Aro cu Billa, eventual Clever ai vrut sa spui ...
In alta ordine de idei, am fost f. placut surprins acu 3-4 ani cand am incercat bilele de la Decathlon la o partida de placere cand eram in criza si de bani dar si de boilles-uri ptr. nadit si n-am avut alta alternativa la indemana ptr. o partida de 48 ore pe un fost carpodrom din zona, am luat pe atunci cu aroma de Tutti-Frutti (n-am mai gasit in ultimul timp cu aceasta aroma) si au mers chiar mai bine decat alte bile "specializate" ptr. carlig. Cred ca din cauza c-am si nadit cu ele ... Oricum, am observat in apa de la mal, unde am dat cateva de proba, ca se desfaceau in apa la fel ca semi-solubilele, in 5-6 ore.
Am mai incercat si alta data sa mai nadesc si sa pescuiesc cu ele, pe alte locatii, dar n-au mai avut succesul de atunci
Pentru nadit merg super...imbunatatite cu un dip ceva si mai bune..sunt putin solubile...am luat un loc 5 si captura la Carp united Best 5 Hermes Peris cu bilele astea...la carlig si la saculet am folosit alta bila, de aia "smechera"dar patul de nada de pe mijloc a fost cu caperlan scopex, in conditiile in care in jurul meu nadeau numai cu BD si RB...se uitau vecinii mei si 12 ore cat nu am avut trasatura,imi si ziceau cumva:"dar tu cum vrei sa prinzi la caperlan de 100 lei ,noi numai cu BD si RB dam..dupa 12 ore cand a inceput sa traga,i -am ingrozit...veneau si tot se uitau la punga...nu le venea a crede..si se si plangeau ca au cheltuit bani si ca eu cu bile de 10 lei/kg uite ce fac...5 pesti peste 10 kg,inca vreo 15 de 9+ ,in total cred ca vreun sfert de tona de peste intre 5 si 9 kg...o trasatura sau 2 la un sfert de ora timp de 36 ore,in conditii de concurs ...nu spun ca poate a fost si locul si poate am cules de pe lateralul paturilor vecinilor de stand,dar eu zic ca merg...concurs cu cheltuiala minima...fata de altii,nadeam in continuu,nu ma durea buzunarul...daca se terminau,dadeam onfuga la decathlon si mai luam 10 kg ..si au cateva podiumuri,chiar locul 1 in cateva concursuri pe Rediu si Pausesti,jud.Iasi...un coleg a avut niste vecini au nadit in continuu cu decathlon timp de 48 ore,de pe scaun-l-au terminat pe prietenul meu si el cu bile smechere, dupa concurs a spus ca isi face bila proprie-caperlan cu dip si o vinde la 20 lei/kg...folosite in anumite conditii,dau roade...iti permiti sa arunci de 4 ori mai multe bile in apa decat vecinul cu bile scumpe
S-a impamantenit ideea asta, total eronata, ca, pentru nadit, poti folosi orice c.a.c.a.t. Baieti, nada conteaza in proportie covarsitoare fata de momeala!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Nu orice...dar nu e musai bile la 40-50 lei kg...asta e ideea,pe o balta care colcaie de peste si e competitie pe hrana,poti sa faci chestia asta...plus de asta am precizat, pe alaturi de patul de nada am pescuit cu alta bila,de top atat la carlig cat si la saculet si nadit inca vreo 5-6 bile din cobra..plus ca eu nu cautam ciortanul..oricum sunt mai bune decat alte boiliesuri de pe piata,low cost nu mai dau nume acum...p.s. Credeam si eu candva in mitul nadei miraculoase, pana un baiat pe nume bogdan bagiag mi l-a dat peste cap...cred ca mai importanta e localizarea decat nada nu?
Baietii intrebau daca sunt ceva de capul lor,asta insemnand partide de placere,nu sa mearga la campionatul national