confirmare echipament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
danpopa

confirmare echipament

Mesaj de danpopa »

in primul rand ma bucur f mult ca exista acest site - un loc unde putem schimba impresii despre tot ce inseamna pescuitul la crap , la modul general.

echipament actual - lansete lineaefe master carp 3.6 + mulinete baracuda blackk ice

e clar ca acestea nu mai sunt suficiente deci voi cumpara in aceasta toamna un nou set de 4 lansete + mulinete.

am pus ochii pe urmatoarele lansete de 3.9m :
mtx 14
anaconda x-covery
baracuda competition
jrc powerplay
kkarp violence

vreau niste lansete pentru lansat departe, ce parere aveti ? ma intereseaza parerile celor care au folosit lansetele respective

Bastaraga
Puncte: 0

Re: confirmare echipament

Mesaj de Bastaraga »

Salut si bine ai venit.
Din cele mentionate mai sus am avut MTXurile si Baracuda. Mi au placut mai mult cele de la Baracuda Competition, insa e doar o parere personala, si MTXurile sunt foarte ok. Am avut pe ele niste Okume PL 1065 . Cu fir potrivit si inaintas, n ar trebui sa ai probleme in a lansa la distante maricele.

Ca si recomandare, inainte sa te opresti la un model, mergi intr un magazin sa le vezi si sa le "pipai" putin :mrgreen: sa ti faci o idee despre fiecare.

Fire intinse!

danpopa

Mesaj de danpopa »

cu pipaitul in magazin nu cred sa inteleg mare lucru , ideea e sa arunc de cateva ori cu ele. am aruncat cu lansetele unor prieteni mtx14 si am observat ca distanta creste odata cu experienta. deci nu ma gandesc la niste lansete de incepatori, vreau ceva bun si in timp sa invat sa scot maxim din ele

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut, nu cunosc bugetul tau, insa ca lansete iti recomand:

Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb, la 4 astfel de lansete cumparate, primiti o Husa lansete Shimano 4+2 Compact Rod Sleeve 13"

In functie de tehnica, se poate depasi 180m. Poti pescui fara probleme cu momitor sau cu plumb.

Iar ca mulinete, iti recomand Shimano Ultegra 14000 XSC, la fel la 4 mulinete achizitionate primiti o Geanta Shimano Deluxe Carryall

Insa conteaza foarte mult, in ce buget ar trebui sa ne incadram si cate bucati doriti sa achizitionati.

ovideli

Mesaj de ovideli »

danpopa scrie: am pus ochii pe urmatoarele lansete de 3.9m :
mtx 14
anaconda x-covery
baracuda competition
jrc powerplay
kkarp violence

vreau niste lansete pentru lansat departe, ce parere aveti ? ma intereseaza parerile celor care au folosit lansetele respective
mai intai salut si bine ai venit, apoi ar trebui sa te intrebi cum vrei sa pescuiesti la crap : cu lansete de fedeer sau cu lansete din doua bucati si dupa aceea sa-ti stabilesti bugetul (e bine sa nu cumperi lansete, mulinete, etc, din auzite si sa le schimbi dupa un an, fie ca nu-ti plac sau nu se potrivesc, deci ceea ce cumperi e bine sa vezi si sa "pipai" , poate ai prieteni pescari de crap si te lasa sa dai cu lansetele lor)
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

danpopa scrie:in primul rand ma bucur f mult ca exista acest site - un loc unde putem schimba impresii despre tot ce inseamna pescuitul la crap , la modul general.

echipament actual - lansete lineaefe master carp 3.6 + mulinete baracuda blackk ice

e clar ca acestea nu mai sunt suficiente deci voi cumpara in aceasta toamna un nou set de 4 lansete + mulinete.

am pus ochii pe urmatoarele lansete de 3.9m :
mtx 14
anaconda x-covery
baracuda competition
jrc powerplay
kkarp violence

Salut si bine ai venit pe forum!
Se discuta foarte mult pe forum despre echipamentul de pescuit, deci ti-ar prinde bine sa arunci un ochi in partea cu "comentarii echipamente" din forum, pentru ca este foarte posibil sa gasesti multe raspunsuri acolo.
Ideea principala este ca nu lanseta si nu mulineta, arunca/lanseaza ci pescarul face asta. Echipament pe care il folosim, poate doar sa ne ajute mai mult sau mai putin sa lansam departe sau sa pescuim cat mai placut. Daca ai pus ochii pe niste lansete si nu ai posibilitatea sa le testezi , prin prieteni, cumpara una , pescuieste cu ea 1-2 partide, si vezi cum este. /iti place, comanda tot setul. Nu-ti place... avem o rubrica de bazar, si scapi de ea :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”