As vrea sa stiu din cele 2 modele diferente in tot ce imi puteti spune daca a-ti avut modele si le-ati testat in conditii normale de pescuit distanta lansare greutate optima de incarcare si alte cele
ms frumos pt ajutor

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Din punctul meu de vedere nu as pune in balanta Maver Genesis cu Okuma Epix, nu au in comun nimic. Maver Genesis Extrem este mai rapida, are rezerva mai mare pe talon, se poate lansa mai departe si mai precis. Greutatea optima pentru Maver Genesis Extrem ar fi din punctul meu de vedere 100 gr. Mentionez ca am lansat si pescuit cu Maver Genesis extrem. Pentru Okuma Epix V2 cred ca greutatea optima ar fi 80-90 gr, este o lanseta moale.romeo1984 scrie:As vrea sa stiu din cele 2 modele diferente in tot ce imi puteti spune daca a-ti avut modele si le-ati testat in conditii normale de pescuit distanta lansare greutate optima de incarcare si alte cele
ms frumos pt ajutor
Noi te asteptam la magazin unde poti vedea mai multe modele.mihai florescu scrie:Din punctul meu de vedere nu as pune in balanta Maver Genesis cu Okuma Epix, nu au in comun nimic. Maver Genesis Extrem este mai rapida, are rezerva mai mare pe talon, se poate lansa mai departe si mai precis. Greutatea optima pentru Maver Genesis Extrem ar fi din punctul meu de vedere 100 gr. Mentionez ca am lansat si pescuit cu Maver Genesis extrem. Pentru Okuma Epix V2 cred ca greutatea optima ar fi 80-90 gr, este o lanseta moale.romeo1984 scrie:As vrea sa stiu din cele 2 modele diferente in tot ce imi puteti spune daca a-ti avut modele si le-ati testat in conditii normale de pescuit distanta lansare greutate optima de incarcare si alte cele
ms frumos pt ajutor
Detin 4 maver de la inceputul anului pescuiesc mai mult cu plumbi am iesit de 6 ori cu ele anu asta am observat ca la 70-80 grame se incarca bine iar cu 100 grame este cam suprasolicitata sau inca nu sunt obisnuit cu ele. Am luat si un epix v2 sa il probez dar nu am reusit sa ajung inca pe balta sa vad cum se comporta. La prima vedere epix pare mai ok din punct de vedere al inelelor trecerea de la inelul de 50 la 40 sau 35 fata de maver 50 la 30 pare prea brusca. Epix e mai grea mai robusta am zis ca este si mai puternica aici diferenta o poate face doar blank-ul. Va multumesc frumos pt sfaturi si pareri!!kramy scrie:Alegerea o faci si in functie de genul de pescuit practicat: aruncat, plantat, pescuiesti mai mult cu momitor sau cu plumbi etc...
In functie de aceste aspecte poti primi recomandari pe care le poti lua in considerare ... apoi mergi in magazine si testezi daca ai posibilitatea modelele recomandate
Trebuie sa mentionezi si bugetul maxim pe care vrei sa-l aloci
Acum in functie de bugetul alocat si daca vrei ca in timp sa ajungi sa atingi si distante mai mari in aruncari, te poti orienta spre o lanseta care "POATE" si anume: Shimano BeastMaster BX 3.90m 3.5lbs 2Bucromeo1984 scrie:Detin 4 maver de la inceputul anului pescuiesc mai mult cu plumbi am iesit de 6 ori cu ele anu asta am observat ca la 70-80 grame se incarca bine iar cu 100 grame este cam suprasolicitata sau inca nu sunt obisnuit cu ele. Am luat si un epix v2 sa il probez dar nu am reusit sa ajung inca pe balta sa vad cum se comporta. La prima vedere epix pare mai ok din punct de vedere al inelelor trecerea de la inelul de 50 la 40 sau 35 fata de maver 50 la 30 pare prea brusca. Epix e mai grea mai robusta am zis ca este si mai puternica aici diferenta o poate face doar blank-ul. Va multumesc frumos pt sfaturi si pareri!!kramy scrie:Alegerea o faci si in functie de genul de pescuit practicat: aruncat, plantat, pescuiesti mai mult cu momitor sau cu plumbi etc...
In functie de aceste aspecte poti primi recomandari pe care le poti lua in considerare ... apoi mergi in magazine si testezi daca ai posibilitatea modelele recomandate
Trebuie sa mentionezi si bugetul maxim pe care vrei sa-l aloci